zaterdag 26 mei 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Heuse Champions League finale tussen Real Madrid en Liverpool vanavond op de telebuis. Allemaal te zien op voetbalzender Veronica. Vanaf 20:05 uur een fijne voorbeschouwing reclamepraat, reclamepraat en nog meer reclamepraat, vervolgens zullen de giganten van het mooie voetbalspel vanaf 20:45 uur aan de haal gaan. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zo niet, dan niet.

Doe maar even knipperen met die ogen van je, wrijf nog maar eens goed in die geile klauwtjes, haal dat speeksel maar uit die mondhoeken en laat die oorlellen verdomme trillen van plezier. Vanavond is het bal mensen. Bal der Champions League wel te verstaan. Plaats van handeling: Kiev te Oekraïne. Real Madrid-Liverpool. Op papier een kraker, terugkijkend naar het afgelopen CL-seizoen wellicht de droomfinale voor iedere voetbalfan. Een pot om naar uit te kijken, een pot om te smullen zo lekker. Het degelijke Real Madrid met sterren die loepzuiver op de counter kunnen spelen tegen het vrolijk ogende plezier uitstralende Liverpool. Ronaldo, Isco, Modric vs Salah, Firmino, Mané. Om maar wat namen te noemen. En de Nederlanders dan? Jawel, roestig roestig. Tranquilo, relax. Aan Engelse zijde hebben we daar rots in de branding Virgil van Dijk en spil op het middenveld Georginio Wijnaldum. Een vette vlam in de pijp wedstrijd wordt verwacht. Esta noche. Tonight. Weten de Madrilenen voor de twaalfde keer in de geschiedenis de beker met de grote oren te winnen of zullen de Liverpoolnaren voor de zesde maal de cup omhoogtillen? Wat wij van de redactie van voetbalhumor.com denken? Wat wij denken doet er niet toe. Dat de beste moge winnen. Echter wij denken dat uiteindelijk toch Real Madrid de winnaar zal zijn. Want meer individuele klasse. But you'll never walk alone. Jeweetzelf.

En wat is een toppert alert voorbeschouwing blablabla zonder laatste alinea? Precies. Helemaal niets. Daarom HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf wulpse dames voor je uitgekozen en zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf uitstekend klinkende muziekpareltjes van dat YouTube kanaaltje geplukt. Om de dag mee door te komen. Totdat de apotheose van deze zalige zaterdag van start gaat. Cerveza en chips zijn voldoende ingeslagen. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten