woensdag 2 mei 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Kanonnen returngame tussen AS Roma en Liverpool op het programma. Champions League. Halve finale. Te zien op Veronica TV. Vanaf iets over achten eerst een voorbeschouwing, vervolgens om kwart-voor-negen de balpartij. Eventuele stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zo niet, dan niet.

Potje van vorige week was om te smullen zo lekker. 5-2 staat het. In het voordeel van Liverpool. Met KingFarao Salah als groot middelpunt bij de Engelsen. Echter als die Romeinen Barca met 3-0 kunnen verslaan waarom Liverpool niet? Die twee uitdoelpuntjes die nog snel werden gescoord nadat Salah zijn publiekswissel kreeg maken deze pot toch nog retespannend. Mocht bijvoorbeeld Pietje Džeko het op zijn heupen krijgen kan er van alles gebeuren. Wat wij van de voetbalhumor.com denken van deze wedstrijd? 2-1 voor Roma. Dus Liverpool door. Maar ja, wie zijn wij?

Wel, wij zijn degene die DIT, DIT, DIT, DIT, en DIT laten zien bij een voorbeschouwing van een heuse topper die vanavond wordt gebald. En DIT, DIT, DIT, DIT en DIT laten horen. VijfZes smakelijke chickies, vijf kostelijke deuntjes. Wat wil een voetballiefhebber nog meer? Zeg nou zelluf? Zeggen wij nu dikke doei want wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten