dinsdag 21 augustus 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Play-off CL-potje tussen FK BATE Borisov en PSV voor je zaklampie. Allemaal te zien op Johnny de Mols voetbalzender Veronica. Vanaf halfnegen een fijne voorbeschouwing (hoi Hélène), vanaf negen uur ballen maar met die bende. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zo niet, vette pech.

Bommeltje en co naar Wit Rusland. Vanavond BATE-PSV. Eerste pot van een tweestrijd die moet uitwijzen wie er in een warm- of koud balletje terechtkomt als er op donderdag 30 augustus geloot gaat worden voor de CL groepsfaseindeling. Op papier zouden de Eindhovenaren dit karweitje moeten klaren echter jeweetzelf papier is papier en papier kan gescheurd worden en met gescheurd papier krijg je snippers en snippers zijn helemaal niets. Zo, lees die zin nog maar eens terug zonder te knipperen met je ogen. Gedaan? Mooi, kunnen we weer verder. Niet onderschatten dat BATE want het cluppie is in eigen land heer en meester en vorig CL-seizoen eindigde ze weliswaar als vierde in de poule maar wat wil je met ploegjes als Barcelona, Roma en Bayern Leverkusen. Nee, dat BATE wordt een taaie. Maar wat zitten we eigenlijk te zeurkousen. De lampies hebben een rits van players die in juiste vorm zijn. Wij noemen een Bergwijn, een Lozano, een Pereiro. Zomaar wat ballertjes die naar onze verwachting het verschil kunnen maken. Trekken wij onze kelen nu gezamelijk open en gillen we luid in koor: BOERUH, BOERUH, BOERUH.

En wat is een toppert alertje zonder laatste alinea? Precies, helemaal niets. Vandaar dat we ook deze keer weer vijf retegeile dames voor je hebben uitgezocht zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Mogen de pareltjes van muziekklankjes niet ontbreken. Even grabbelen in de grotten van dat YouTube kanaaltje. Je zult het deze dinsdag met DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf muziekstukjes moeten doen. Wazzieweer. Wensen wij je verder een prettige wedstrijd. Bakkie pleur, geile Fleur. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten