woensdag 22 augustus 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Play-off CL-potje tussen Ajax en Dinamo Kiev voor je neus zo blauw zo blauw. Afstemmen kan op voetbalzender Veronica. Vanaf halfnegen een fijne voorbeschouwing en vanaf negen uur trappen maar tegen dat leer. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zo niet, dan niet.

Dinamo Kiev is de volgende horde voor de Amsterdammers voor een ticket in het miljoenenbal. Dachten we begin augustus met zijn allen dat het nog een onmogelijk weg was die Ajax had af te leggen, werden daar toch mooi eerst Sturm Graz en vervolgens Standard Luik vakkundig naar huis gestuurd. Tja, en dan is het nu tijd voor de knulletjes van Ten Hag om die Oekraïners uit Kiev helemaal wezenloos groengeel scheel weg te spelen. Ajax-Kiev. Een leuk affiche. Mocht Ajax dit tweeluik als winnaar uit de bus komen, mogen we gaan staan voor trainertje Ten Hag en in onze handen van je klappen gaan doen. Moet meneertje vanavond en volgende week wel zijn sterkste pionnen op de juiste plek neerzetten en niet stronteigenwijs vijf aanpassingen doorvoeren want piepen over teveel wedstrijden in een week, want moe, want blessuregevoelig, want rouleren, want weten wij veel, want fuck en je waagt het niet wijsneus Ten Hag die d'r bent. Zet een puntmuts op dat eierhoofd van je en Ajax heeft verdomme kabouter Plop voor de groep staan. Gewoon sterkste opstelling en verder geen gezeik. Tactiek? Alle ballen inleveren bij Pietje Ziyech, Pietje Tadic en Pietje F. de Jong. Kijk goed wie er vrij staat van die drie en alles zal goedkomen.

Mooi, zijn we inmiddels aanbeland bij de laatste alinea. Time flies when you are having fun. Even knipperen met je ogen, even een knip in de vingers en dagen gaan voorbij voordat je er erg in hebt. Gisteren was het nog 1 januari morgen is het alweer kerst. Zijn DIT, DIT, DIT, DIT en DIT verder vijf zes zeven lekkere wijven en DIT, DIT, DIT, DIT en DIT vijf muziekkanjers van songs waar je happy mee vooruit kunt. Genoeg geluld, genoeg geblaat, genoeg dat WWW bevuild. Zet het bier alvast koud. Wij zijn uitgehuild. Jawel mensen, wij gaan foebele koekeloeren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten