woensdag 29 augustus 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Tweede potje van een play-off CL strijd tussen PSV en FK BATE Borisov voor je boerenkiel vanavond. Allemaal te zien op voetbalzender Veronica. Vanaf 20:30 uur eerst voorbeschouwen met Genee, Gijpie en Advocaat om vervolgens om 21:00 uur helemaal los te gaan in het Philips Stadion. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Indien niet, vette pech.

Brabantse nachten zijn lang. Hopen we niet op een nagelbijtende verlenging met pingels ofzo maar dat het gewoon een mooi leuk feestje wordt daar in Eindhoven. PSV-BATE. Eerste wedstrijd 3-2 voor de lampies en nu thuis afmaken die lijkbleke Wit-Russen. Gisteren gaven de Amsterdammers al het goede voorbeeld, laat het vanavond verdomme hoera hoera partytime zijn in de lichtstad nummer één. Eindhoven de gekste. Luuk de Jong die oog-in-oog met de keeper staat en er zowaar drie in weet te mikken, hoe keigaaf zou dat wel niet zijn? Bommeltje en co in de groepsfase Champions League. Kende ge da êten? Laat het wonder geschieden. Het Ollandse voetbal weer op de kaart zetten verdomme. Een heerlijk avondje fijn samen ballieballie kijken. Ik zit langs jou, jou zit langs mien. Kunnen we eventueel een voorspelling doen qua uitslag maar dat doen we mooi niet. Want witte geit? Okees, de boertjes gaan door en dat is misschien echt zund voor die Wit-Russen, maar dikke vette houdoe voor ze. Tss, Bate door? Zedde nouw goaw gek? Hedde gij geen bier bij ofwa? Koekwous die d'r gij zijt. Pietjes op oew tebbes. Pietjes op oew tas. Afijn, gaan we eerst nog efkes een dagje ploeteren op school of kantoor voordat we afgewerkt voor het beeldbuisje gaan zitten. Jawel. Brabant boppe. Go Boeruh!!!

Is het nu tijd om af te sluiten. Maar niet voordat we een laatste alinea onder dit stukkie prut hebben gepleurd. Dus. Welluk? Wablief? Roestig. Komen ze. Van je HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf zes smakelijke pretmadammekes waarvan je ogen verdomme uitpuilen en zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf fonkelende pareltjes qua muziekmelodietjes. Mooi. Wij gaan foebele koekeloeren mensen. Kek ons leut hebbe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten