dinsdag 28 augustus 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Tweede potje van een play-off CL kamikaze tussen Dinamo Kiev en Ajax voor je snuffertje vanavond. Allemaal te zien op voetbalzender Veronica. Vanaf 20:30 uur eerst voorbeschouwen met hoi Hélène, Derksen en uuhh Ronald uuh de Boer om vervolgens om 21:00 uur helemaal ballieballie los te gaan. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Indien niet, vette pech.

Het zou zomaar een mooi weekje kunnen worden voor het Nederlandse voetbal. Wanneer zowel PSV (morgen thuis tegen BATE) en Ajax (vanavond uit tegen Kiev) zich weten te kwalificeren voor het gigantenfuif dat Champions League heet. Twee Nederlandse clubs in de voorronde van het miljoenenbal. Wat een weelde zou dat zijn. De laatste keer dat dat gebeurde was in het seizoen 2010/2011 toen zowel Ajax als FC Twente deelnamen aan het hoofdtoernooi. Vanavond mogen de Amsterdammers het goede voorbeeld geven. Met een 3-1 voorsprong aantreden in Kiev moet het mogelijk zijn om na negentig minuten als winnaar van het veld te komen. Een aderlating is natuurlijk het niet meespelen van de geschorste Tagliafico, maar Blind op de linksbackplek en Frenkie de Jong centraal achterin zouden dat moeiteloos moeten kunnen oplossen. Te hopen is dat Neres voldoende hersteld is van zijn hamstringblessure zodat hij op zijn vertrouwde linksbuiten positie kan starten en dat Van der Beek daardoor de positie op het middenveld kan invullen. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Trainertje spelen. Een beetje schuiven met de poppetjes en je hebt wederom een topelftal om de groene mat op te sturen. Nu maar hopen dat trainertje Ten Hag dit stukkie ook leest (en dus niet eigenwijs gaat rouleren enof experimenteren met een A-junior) zodat we 30 augustus Ajax Amsterdam in een warm-of koud kokertje kunnen treffen. Hup godenzonen!

Tijd nu voor de laatste alinea. Even de oogjes en oortjes verwennen voordat we ze loslaten op het hetgeen we vanavond voorgeschoteld krijgen. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf bloedmooie vrouwplaatjes en zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf heerlijke oortintelende muziekpareltjes hoor hoor hoor die klanken lekker kietelen tegen je trommelvliesjes zo fijn, zo fijn. Tippie onzerzijds. Zorg voor genoeg bier in de koelkast, voor genoeg chippies in de voorraadkast en voor genoeg snacks in het vriesvak. Een vette bek op zijn tijd zo tijdens zo'n balpartij kan immers nooit kwaad. Mooi. Klaar. Wij. Dus? Gaan wij heerlijk van je foebele koekeloeren doen mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten