dinsdag 12 februari 2019

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Het gaat weer beginnen mensen. Achtste finale Champions League. Op het programma vanavond Manchester United-Paris Saint-Germain en AS Roma-FC Porto. Eerste knalpartij is te zien bij onze vrienden van Veronica, tweede potje is te bekijken bij onze kameraden op het Ziggo kanaaltje. Aanvang 20:30 uur, eerst een half uur vooraf ouwehoeren om je lekker te maken. Eventuele stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zoek het uit.

Manchester United-Paris Saint-Germain. De klapperrr van de avond. Paris zonder Neymar (enkel), zonder Cavani (dijbeen), mogelijk zonder Verratti (enkel), maar met ster Mbappe. United zal op volle sterkte het eigen Old Trafford betreden. Een heerlijke balpartij wordt verwacht. Solskjaers team is in da winning mood, de Fransen heersen in Ligue Une. Onze voorspelling? Een nipte overwinning voor United.
AS Roma-FC Porto. Kan een leuk alternatief zijn mocht United-Paris een strontvervelende zaadpartij blijken te zijn. Roma met Kleine Kluivert in de gelederen maar of Kleine Kluivert aan spelen toekomt vanavond is nog de vraag. Het menneke schijnt het bankje goed warm weten te houden daar in pizzaland. Porto komt sowieso niet voor mooi voetbal. Onze voorspelling? Een gelijkspelletje.

Is het nu tijd voor de laatste alinea. Duszzz. Van je HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Open die kier. Doen we ook nog van je DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Vingerfluit of met gitaar. Jij snapt wat we bedoelen. Lekkere wijven en goede muziek. Zo is dat. Zoals een laatste alinea bij zo'n toppert alertje betaamt. Heb een fijne avond. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten