woensdag 27 februari 2019

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Halve finale bekerpartij tussen Feyenoord en Ajax op het programma vanavond. Potje is vanaf 20:45 uur te aanschouwen op het open kanaaltje van FOX Sports. Inschakelen kan al vanaf 20:00 uur voor een fijne voorbeschouwing. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zoek het uit.

Deze wedstrijd. Het is JA of NEE vanavond. Feyenoord-Ajax. Klassieker der Klassiekers. Wie mag zondag 5 mei de bekerfinale ballen tegen Willem 2 of AZ. Het is de enige prijs nog die de Rotterdammers kunnen winnen en als je heel eerlijk bent is het ook de enige prijs die de Amsterdammers nog kunnen winnen. Want PSV, want Real Madrid, want jeweetzelf. Feyenoord dat thuis loot in de beker. What's new? De Kuip is tot de nok gevuld. Geen Amsterdammer te bekennen. Het onberekenbare Feyenoord die het laat liggen tegen de kleintjes maar er staat als er tegen 020 gebald moet worden. Ajax met een elftal vol sterren heeft geen zin in weer een pak slaag. De Mokummers zullen tot op het bot gemotiveerd zijn. De messen zijn geslepen. Oog om oog, tand om tand. Hand in hand vs Poep op de Stoep Dapp're Strijders. Onze voorspelling? Een gelijkspelletje met verlenging, pingels en de hele teringbende dus inclusief veel gele- en rode kaarten, scheidsrechterlijke VAR dwalingen en meer. Zoiets zou het naar onze mening moeten zijn. Oja, mocht je nu na een kwartier denken wat een kutwedstrijd is dit zeg. Niet getreurd. Dan snel overschakelen naar onze vrienden van Ziggo voor de halve finale terugpartij in de Copa del Rey tussen aartsrivalen Real Madrid en Barcelona. Partij in Barcelona eindigde in 1-1. Dat je het weet.

Pleuren we er nog even een laatste alinea tegenaan om zodoende deze woensdag goed door te kunnen komen. Wat te denken van DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf schoonheden van heerlijkheidjes zo op je scherm getoverd van je tralalala. En nu we toch bezig zijn knallen we van je PATS, PATS, PATS, PATS en PATS ook nog vijf verrukkelijke muziekpareltjes dat internet voor je op. Van ons, voor jou. Zo zijn wij nu eenmaal van de voetbalhumor.com. Wel, heb plezier met foebele koekeloeren. We faxen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten