woensdag 13 februari 2019

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Champions League achtste finale Ajax Amsterdam vs Real Madrid voor je tralala zo heerlijk jaja. Allemaal te zien op John de Mols voetbalzender Veronica. Vanaf een uur of 20:30 uur. Eerst een halfuurtje verstandig lollig voorbeschouwen met de heren van Veronica Inside. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zoek het uit.

Doen wij eens even lui en schrijven wij deze keer een toppert alertje met dank aan onze vrienden van Panenka. Gaat ie dan. Ajax laat de Eredivisie lopen want ze gaan de Champions League winnen. Real Madrid is immers een gunstige loting. Wij verheugen ons er wel op. Ten Hag met de beker met de grote oren boven zijn hoofd. Dat zou toch fantastisch zijn. Een soort Sjakie en zijn wondersloffen. Stunten kan altijd. Niets is uitgesloten. De bal is rond. Als Ajax uit een ander vaatje tapt. Dan komen ze in de volgende ronde en vliegen ze er de volgende ronde uit. Kijk, Ajax gaat natuurlijk nooit de Champions League winnen. Madrid is immers op de goede weg dus wij verwachten er niet zoveel van. Het gaat om de sterkhouders Blind, Tadic en Ziyech. Dat zijn de mannen die het in de grote wedstrijden voor Ajax moeten doen. In de Champions League hebben ze het goed gedaan, laat dat gezegd zijn. Het grote probleem van Ajax is echter "tegenwind" en een tegenstander die vol druk zet. Ook op het moment als Ajax iets te verliezen heeft. Zoals bijvoorbeeld laatst in de Kuip. Dan wordt Ajax kwetsbaar. Heb je spelers zoals Blind, Tadic en Ziyech nodig, echter zakken die drie dan vaak door het ijs. En dan missen die Amsterdammers simpelweg kwaliteit en het principe dat je je team bij elkaar moet houden in plaats van dat je voor jezelf gaat lopen voetballen. Dankjewel Panenka voor deze wijze woorden! Onze voorspelling? Mwoah, een geniepige 1-1 moet toch kunnen? En ja, wij hebben afgelopen zaterdagavond ook gekeken.

Laatste alinea alweer. Om alvast in de stemming te komen. Even geen voetbal maar zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijfzes paar memmen en meer voor je kanis en zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf muziekdeuntjes om je trommelvliesjes te laten kietelen van plezier. Genoeg. Op de dag dat het nietige Ajax het grote Real versloeg. Tenminste dat hopen we want zie onze voorspelling. Duhuh. Wij gaan foebele koekeloeren mensen. Have fun!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten