zondag 17 maart 2019

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Knalduel tussen AZ en Ajax op het programma vanmiddag. Allemaal te zien op betaalzendertje FOX Sports. Vanaf 14:30 uur zal er tegen het leer worden getrapt. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zo niet, dan niet.

AZ-Ajax. De pot van dit weekend. Een krachtmeting voor beide partijen. AZ dat loert op Feyenoord, Ajax dat loert op PSV. AZ dat graag derde wilt worden, Ajax dat na vijf jaar weer die schaal met genoegen in die hebberige klauwtjes omhoog wilt hijsen. En zo heeft ieder zijn belangen. De Alkmaarders die maar nooit van een top-drie team weten te winnen. Kan vandaag zomaar anders zijn. De Amsterdammers die afgelopen week de inhaalwedstrijd tegen PEC nipt wonnen. Het kan verkeren. Werd bijna het kampioenschap verspeeld zeg. Er staat veel op het spel. In Eindhoven drinken ze er nog een extra pintje op. Deze pot. Geen sinecure. Idrissi vs Frenkie. Plus al die andere kanjers die het veld mogen betreden. Onze voorspelling? Een geniepige met de hakken over de sloot overwinning voor 020.

Laatste alinea. Komen ze hoor. Wat? Nou van je HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Vijf lekkere mokkeltjes om je vingertopjes bij af te likken zo lekker jaja. Mag muziek natuurlijk niet ontbreken in deze feestalinea. Vandaar DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf pareltjes van geluidmakertjes hoera hoera. Wel, wij gaan foebele koekeloeren. Zoek het uit. Dat de beste moge winnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten