zondag 24 maart 2019

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Zondagavond voetbalavond. Kwalificatieduel tussen Nederland en Duitsland op het programma. EURO 2020 jeweetzelf. Allemaal te zien vanaf 20:45 uur op voetbalzender NPO 1. Voorbeschouwing vanaf 19:30 uur met tussendoor het acht uur journaal. Op NPO 3 wordt er ook voorbeschouwd en wel vanaf 19:50 uur middels het programma Makkelijk Scoren. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen.

Afgelopen donderdagavond werd Wit-Rusland vakkundig aan de kant geschoven. Vanavond is het echter andere koek. Komen de mofjes van viespeuk Joachim Löw op bezoek in de Johan Cruyff Arena. Een paar maanden geleden werden die mofjes nog helemaal tureluur gespeeld door een 'on fire' Oranje. Zou zomaar wederom kunnen gebeuren. Echter toen was het nog vriendschappelijk Nation League geneuzel. EURO 2020 'mes op de keel' kwalificatie is net even iets anders. Ach ja, zolang men maar de taken uitvoert. In de discipline blijven spelen. Niet teveel hakballetjes, niet te nonchalant, niet te slordig en zeker geen tierlantijntjes. Kortom, gewoon van je hi ha Hateboer. Van Dijk olé olé, doe maar uitschakelen die Leroy Sané. Wij voorspellen een kleine overwinning voor onze Oranje boys. En dat is potdomme geen cafépraat.

Mooi. Rammen we er nog vijf zes lekkere wijven tegenaan. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Omdat het kan. Wat ook kan zijn DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR doe je haar met een gitaar vijf fijne muziekstukjes tralala. We gaan er eens goed voor zitten. Koekeloeren naar het foebelepotje. Met het gebruikelijke pintje en de vette bek in de aanslag. Diesen Sonntagabend. Wahnsinnig vor Freude. Mal sehen, wer zuletzt lacht und immer lacht. Die immer lacht, immer lacht, altijd lacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten