donderdag 21 maart 2019

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Wit-Rusland voor je horlepiep. In De Kuip. Gaan we eens goed voor zitten. Aftrap 20:45 uur. Voorbeschouwing vanaf 20:00 uur. Allemaal te zien op voetbalzender NPO 3. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Duhuh.

Het Nederlands Elftal is tijdens de EK-kwalificatie ingedeeld in groep C met Duitsland, Noord-Ierland, Estland en Wit-Rusland. De nummers 1 en 2 uit deze groep kwalificeren zich rechtstreeks voor het EURO 2020. Mocht Oranje niet bij de nummers 1 en 2 zitten, dan heeft het Nederlands Elftal alsnog een kans op kwalificatie middels de Nations League play-offs. Een leuke achterdeur. Gaan we echter niet vanuit. Vanavond eerst maar eens even dat nietige Wit-Rusland toedeladokie naar huis sturen. Alle ballen op Memphis en achterin de nul houden. Geen probleem met Van Dijk en De Ligt in het centrum. Onze voorspelling? Drie-Nul. Laat dat Oranjefeest maar losbarsten.

Laatste alinea alweer. Weet jij wat er komen gaat. Van je HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Vijf meisjes van plezier. Van je DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Vijf muziekpareltjes heerlijk hoorbaar. Kijken naar een walkover. Heb plezier. Met bitterballen en veel bier. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten