dinsdag 23 februari 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Dinsdagavond Champions League avond jeweetzelf. Atletico vs Chelsea en Lazio vs Bayern op het programma. Beide potjes beginnen om 21:00 uur. Eerste is te zien via voetbalzender SBS6, tweede is te bekijken via het open voetbalkanaaltje van Ziggo.

Geen misselijke potjes waar je vanavond uit kunt kiezen. Atletico, momenteel in een vormdip, tegen Chelsea, evenzo in een vormdip. Suarez vs Ziyech. Op papier. Chelsea trainertje Tuchel heeft onze oud-Ajacied namelijk liever op het bankje naast hem dan op het veld. Suarez is een apart verhaal. De rancune naar Barca toe straalt er vanaf. Van het bijtertje. Hij doet er werkelijk alles aan om succesvol te zijn met Atletico. Vooralsnog gaat het hem dat goed af. Kampioen van Spanje worden zit er nog immer in en wie weet hoe ver de Spanjaarden geraken in het miljoenenbal. Maar ja, die blauwe van Chelsea. Vlak ze niet uit. Toch voorspellen wij een lichte overwinning voor de Madrilenen. Het andere potje. Lazio vs Bayern. In zijn geheel dus te bekijken via Ziggo of aansluitend aan Atletico vs Chelsea in samenvattingsvorm te zien op SBS6. Over dit potje kunnen we kort zijn. Bayern is namelijk sowieso topfavoriet om die cup te pakken en om die cup te pakken dien je obstakels van je af te slaan. En laat Lazio nou zo'n obstakel zijn. Onze voorspelling? Mit zwei Fingern in der Nase zullen die mofjes vanavond winnen.

Is het nu tijd voor de afsluiter. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR. Waar blijft mijn bier? En zie DAARRR, DAARRR en DAARRR. Snacks als etenswaar. Graag! Met mayo, mosterd en meer van die snaken. Mooie verschijnsels en fijne muziek. Wat is zo'n laatste alinea van zo'n toppert alertje toch altijd weer aangenaam. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten