donderdag 18 februari 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Donderdagavond Europa League avond. Olympiakos vs PSV Eindhoven en Lille OSC vs AFC Ajax. Beide potjes zijn te aanschouwen op voetbalzender RTL7. PSV trapt af om 18:55 uur, Ajax om 21:00 uur.

Kleine broer Europa League. Dat is het niveau waar wij Hollanders zich mee moeten meten. Grote broer Champions League bleek iets te hoog gegrepen. In de vooravond mag PSV op bezoek bij het Griekse Olympiakos. 'De koploper uit Griekenland is een moeilijke tegenstander, die we met respect zullen benaderen', aldus Herr Schmidt de Duitse oefenmeester van het Eindhovense Pee Es Vau. Jawohl, dat zijn teksten mensen. Onze voorspelling? Wij denken dat Pee Es Vau het vanavond op een gelijkspelletje kan houden om het vervolgens volgende week thuis af te kunnen maken. Later op de avond dan. Lille vs Ajax. Bij de Noord-Fransen Sven Botman oud-Ajacied in de gelederen. Lekker belangrijk horen we je denken. Nee, is ook niet belangrijk maar toch. Een paar woordjes omtrent deze wedstrijd in dit toppert alertje kan geen kwaad nietwaar? De Fransen staan eerste in Ligue 1. Zijn dus beter dan PSG dat afgelopen dinsdag Barca vernederde. 
Onze voorspelling maar doen? Ach, we zijn chauvinistisch. Kop op, doe eens gek, ook een gelijkspelletje. Wie weet dat Haller er nog een paar inprikt ofzo. Oh nee, wacht.

Teleftaía parágrafos. Dernier paragraphe. Laatste alinea. Of te wel zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie paar tieten en een kier. Zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie gigantische muziekpareltjes voor je donder en klaar. Zijn wij. Wie wij zijn? Redactie voetbalhumor.com gekkie. Koekoek. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten