donderdag 25 februari 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Donderdag avond Europe League avond. Ajax vs Lille OSC en PSV vs Olympiakos Piraeus. Eerste potje begint om 18:55 uur, tweede om 21:00 uur en dat allemaal op voetbalzender RTL7.

Dat wordt een eitje voor de Amsterdammers. Het staat immers al 2-1. Jawel, Brobbey wist er vorige week in blessuretijd nog eentje in te prikken. Geef die gozer een contract voor het leven. Waarom eigenlijk Haller kopen voor 25 miljoen, hem niet aanvinken op het formulier en goalgetter Brobbey op het bankje plaats laten nemen? Verklaar ons die logica eens. Gaat je niet lukken. Afijn, de Amsterdammers zijn favoriet om die hele Europe League bende te winnen dus zal er vanavond sowieso met die maffe Fransen moeten worden afgerekend. Onze voorspelling? Wederom 2-1. Gewoon omdat het kan. Nog iets kort over PSV vs Olympiakos. Tja, dit wordt een lastig klusje voor de lampies. Een wedstrijd ingaan met een 2-4 achterstand op het scorebord is nooit fijn. En dan ook nog met een kneus als Baumgartl op het veld. Meneertje de natuurliefhebber met verrekijker die tijdens een wedstrijd naar vogeltjes kijkt. Welke opstelling zal Herr Roger Schmidt nu weer uit zijn mouwtjes schudden? Alhoewel we denken dat PSV vanavond wel wint, zijn we bang dat ze net iets te kort komen om zich te plaatsen voor de volgende ronde. Maar hé, wie zijn wij? Juist ja, voetbalhumor.com. Dat je het verdomme weet.

Laatste alinea. Voor mooie vrouwen zie HIERRR, HIERRR en HIERRR. De een nog mooier dan de ander met of zonder een krat bier in je mik olé, olé. Doen we vervolgens lachen naar de Griek. Tijd nu voor muziek. Zie DAARRR, DAARRR en DAARRR. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten