zondag 14 maart 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! 14:30 uur PSV-Feyenoord voor je snuffertje. Allemaal te zien op betaalzender ESPN en anders te beluisteren via NPO Radio 1 'Langs de Lijn'. 's Avonds om 19:00 uur in samenvattingsvorm te begluren bij onze vrienden van de NOS. Ach, zoek het uit.

PSV Eindhoven vs Feyenoord Rotterdam. Oftewel Roger Schmidt vs Dickie Advocaat Basje Nijhuis. Jaja, dikke vette pluim voor de KNVB die gewoon Basje Nijhuis op een PSV potje zet. Jeweetzelf. Over deze wedstrijd. Toch wel de strijd om plek 2, 3, 4 en 5. Dat die Amsterdammers kampioen gaan worden, is net zo zeker dat de VVD woensdag bij de verkiezingen als winnaar uit de bus komt. Kun je leuk vinden of niet, peilingen wijzen daar nu eenmaal op. Echter dat is iets voor na deze wedstrijd. Het belangrijke eerst. PSV-Feyenoord. Daar hadden we het over. Eind januari wonnen de Rotterdammers nog overtuigend, maar ja dat was eind januari. Op zondag 24 oktober 2010 eindigde het potje nog in een nipte 10-0 voor de Eindhovenaren. Zo'n vaart zal het vandaag niet lopen. Toch achten wij de lampies iets sterker dan die havenpikkies. Malen, Götze, Zahavi en Ihattaren vs Berghuis, Berghuis, Berghuis en Berghuis. Want meer is Feyenoord niet. Vandaar onze voorspelling: een kleine overwinning voor PSV.

Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie mooie ladies en zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie fijne muziekklanken die je door deze zondag zullen slepen. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten