dinsdag 9 maart 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Return CL-knallers Juventus vs Porto en Dortmund vs Sevilla op het programma. Eerste pot is vanaf 21:00 uur te zien bij onze vrienden van SBS6, tweede kraker kan men om dezelfde tijd begluren op het open voetbalkanaaltje van Ziggo. Voorbeschouwingen beginnen op beide kanalen vanaf 20:30 uur. Keuzes dienen gemaakt te worden.

#JUVPOR
Returnwedtrijd van jewelste jeweetzelf. Eerste potje eindigde verrassend in een 2-1 voor de Portugezen. Een aangename uitslag om deze wedstrijd als neutrale voetballiefhebber in te gaan. Hoewel neutraal? Want De Ligt, want Ronaldo. Juve heeft bij ons een streepje voor. De Italianen azen op de CL-titel maar of het ploegje van trainer Andrea Pirlo aan giganten als Bayern, PSG en City kan tippen we gaan het meemaken. Eerst Porto vanavond maar eens zien te verslaan. Onze voorspelling? Hoe dan ook Juve gaat door naar de volgende ronde.

#DORSEV
Eerste wedstrijd eindigde in een vermakelijke 3-2 overwinning voor Dortmund. En dat was uit in Sevilla. Dus. Gelijk maar onze voorspelling neerkalken. Dortmund gaat verder want wonderboy Haaland. Sorry Luuk, het is wat het is. Wedstrijd is na de Juve-Porto pot aansluitend in samenvattingsvorm te zien op SBS6 of anders in zijn geheel op het Ziggo kanaaltje. Zoek het uit.

Laatste alinea alweer. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR drie appetijtelijke dames voor je peer. Hebbie misschien ook nog wat muziek dan? Zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie buitengewoon fantastische hits voor je pan. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten