donderdag 11 maart 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vanavond op het programma Ajax vs Young Boys. Achtste finale Europe League jeweetzelf. Bende is vanaf 18:55 uur te zien op voetbalzender RTL7. Vanaf 18:00 uur begint de ruime voorbeschouwing.

De koploper van Nederland tegen de koploper van Zwitserland. Laatste keer dat beide teams elkaar troffen was in het seizoen 1987-1988. In de toenmalige Europa Cup II wonnen de Amsterdammers zowel uit als thuis met 1-0. Ja maar redactie voetbalhumor.com dat is verdomme meer dan drie-en-dertig jaar geleden? Uh ja, daswaar. Maar toch. De statistieken van twee tegen nul in het voordeel van de Amsterdammers liegen er niet om. Gekkigheid. Allemaal gekkigheid. Zij het dat Ajax wordt geacht die Zwitsers helemaal Milka te voetballen. Kan dat Young Boys, met miskoop en oud-Ajacied Miralem Sulejmani op de loonlijst, in de vorige ronde het Bayer Leverkusen van oud-Ajax trainer Peter Bosz wel leuk hebben uitgeschakeld, Ajax is andere koek. Onze voorspelling? Een overwinning met minstens twee doelpunten verschil in het voordeel van de young boys of Ten Hag. Voor minder doen we het niet. Oja, en aansluitend aan de Ajax-Young Boys game vanaf 21:00 uur ook nog Tottenham Hotspur vs Dinamo Zagreb voor je kersenpit. Om de voetbalavond compleet te maken zeg maar.

Laatste alinea. Nog een paar zinnen te gaan en dit toppert alertje is ook weer verleden tijd. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie vrouwen dus geen vier. En zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie klinkende muziekdeuntjes is dat gel in je haar of is het wellicht iets anders? Lekker belangrijk. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten