woensdag 5 mei 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vanavond terugwedstrijdje halve finale Champions League tussen Chelsea en Real Madrid voor je patatje. Live om 21:00 uur te zien bij campingzender SBS6 (voorbeschouwing 20:45 uur) en het open Ziggo kanaaltje (voorbeschouwing 20:30 uur).

Chelsea heeft ons de eerste wedstrijd goed verrast. Eenvoudig werden de Koninklijken op 1-1 gehouden. Meer was ook mogelijk geweest. Wellicht weet Chelsea-trainer Tuchel vanavond toe te slaan? Echter gum die Spanjaarden niet uit. Spits Benzema weet het netje makkelijk te vinden. Hazard op de weg terug. Bij de Engelsen oud-Vitesse speler Mount in topvorm. Wat te denken van destroyer Kanté? Ziyech start waarschijnlijk op de bank. Wordt weer een partijtje hoor. Dit. Smullen geblazen. Een voorspelling? Weten wij veel. Wij hopen op wederom een 1-1. Met vervolgens een spannende verlenging en een bloedstollende pingelreeks van heb ik jou daar. Tja.

Laatste alinea alweer van dit toppert alertje. Tijd voor DIT, DIT en DIT en tijd voor DAT, DAT en DAT. Mooie vrouwen en schone muziek. Of schone vrouwen en mooie muziek. Jouw feestje. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten