woensdag 26 mei 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Finale Europe League voor je donder tonight tussen Villareal CF en Manchester United. Bende is vanaf 21:00 uur te zien op voetbalzender RTL7, vanaf 20:00 uur wordt er reeds voorbeschouwd.

Woensdagavond, Champions Europe League avond. Met op het programma het Spaanse Villareal versus het Engelse Manchester United. De Spanjaarden spelen voor het eerst een Europese finale, de Engelsen wonnen de UEFA-beker in 2017 ten koste van Ajax. Manchester doet het sowieso goed in Europa. City speelt zaterdag de Champions Leaguefinale, daarover zaterdag meer duhuh. Potje van vanavond wordt gespeeld in de Poolse Hanzestad Gdansk. De Mancunians zijn favoriet bij de bookmakers, echter onderschat de El Submarino Amarillo van toptrainer Unai Emery niet. Afgelopen zaterdagavond dolven de Spanjaarden weliswaar het spit op bezoek bij de Koninklijken van Madrid maar geen ene hond in het stadje Villa-real die daar iets om gaf. Vanavond dienen de mangas opgestroopt te worden. Doch, niettemin, nochtans United verkeert in blakende vorm. De Uruguayaanse spits Edinson Cavani weet de bal steevast goed te raken. Onze Donny van de Beek zal waarschijnlijk naast trainer Ole Gunnar Solskjær op het bankje moeten plaatsnemen want Bruno Fernandes en want Paultje Pogba. Wie weet mag hij nog een paar minuten invallen. Onze voorspelling? United wint dit eenvoudig.

Laatste alinea alweer van dit toppert alertje. Zie daarom HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prettig ogende dames en zie hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie wonderschone muziekpareltjes. Bier staat heerlijk koud te worden in de koelkast. Wij gaan foebele koeleoeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten