zaterdag 29 mei 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Finale Champions League tussen Manchester City en Chelsea FC voor je pannetje tonight. Bende is ditmaal te zien op voetbalzender SBS6. Wedstrijd start om 21:00 uur, de voorbeschouwing begint om... ach bij John de Mol weet je het immers nooit wanneer iets begint want een hoeveelheid reclame plus het uitlopen van een één of andere lachband kutserie uit Amerika waar niemand de humor van inziet. Weten wij veel hoe laat die voorbeschouwing begint. Hopelijk kan de analist nog een voorspelling doen.

Een Engels onderonsje. De Champions League finale van vanavond. Manchester City vs Chelsea. Het Engelse clubvoetbal regeert in Europa. De Premier League blijkt de sterkste competitie. Dortmund en PSG werden vakkundig geëlimineerd door City, Chelsea rekende onder andere af met de twee topploegen uit Madrid: Atletico en Real. Plaats van handeling vanavond is het Estádio do Dragão de thuishaven van FC Porto. In eerste instantie zou de partij in Istanbul worden afgewerkt, echter de Engelse regering heeft Turkije aan de zogenaamde 'rode lijst' van landen toegevoegd. Vandaar. De Turkse president Erdogan piswoest natuurlijk, maar wie maalt daarom? Afijn, City vs Chelsea. Gaat het City-coach Guardiola nu wel lukken om met een niet-Barca ploegje het hoogst haalbare op clubniveau te presteren? Trainertje Tuchel van Chelsea zal er tactisch alles aan doen om hier een stokje voor te steken. Mocht Tuchel de trofee winnen kan hij een lange neus naar de oliesjeiks van PSG geven die hem tijdens de winterstop eruit bonjourden. Foden tegen Mount op het groene gras. The two boywonders die straks Engeland ver zullen brengen tijdens het EURO 20201 toernooi. De Bruyne vs Havertz op het middenveld. Wellicht dat Ziyech nog een paar minuten mag invallen. We gaan het zien. Onze voorspelling? Tja, tja, moeilijk. In de competitie wonnen zowel City als Chelsea een keertje. In de halve finale FA CUP wist Chelsea uiteindelijk te winnen. Echter Chelsea is de laatste tijd in mindere doen. Kortom wij weten het niet. Wij gaan voor een gelijkspelletje, vervolgens verlenging en wie de pingels het beste neemt zien we dan wel weer.

Laatste alinea alweer van dit toppert alertje. Zie daarom HIERRR, HIERRR en HIERRR drie prettig ogende dames en zie hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie wonderschone muziekpareltjes. Bier staat heerlijk koud te worden in de koelkast. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten