zaterdag 8 mei 2021

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Barcelona vs Atlético op het programma. Strijd om de Spaanse titel. Vanaf 16:15 uur te zien op het open Ziggo kanaaltje.

Vroem vroem, gaan we eerst kijken hoe Max zich naar P1 weet te kwalificeren en daarna ratatatata Barcelona vs Atlético. Een duel om de koppositie in La Liga. In ieder geval voor één dag mocht Barcelona winnen. Want wint Real Madrid morgen van Sevilla (nog zo'n kraker) en Atletico verliest vandaag punten dan zijn de Madrilenen (die van Real) weer diegenen die het klassement aanvoeren. Moeten de koninklijken zondag wel even van Sevilla weten te winnen. Sevilla nummertje vier in La Liga. Verloor afgelopen maandag knullig van Bilbao waardoor de titelkansen voor hen zijn verkeken. Maar ja, you never know how a cow catch a hare. Gasten kunnen het Madrid nog moeilijk maken. Het is echt, het is heus. De tandjes wat een zenuwslopende ontknoping daar in dat olé olé landje. Menig Spaanse voetballiefhebber zal op het puntje van zijn stoel zitten dit weekend. Maar zo dadelijk dus eerst Barca vs Atleti. Met Koeman op de tribune, Schreuder in de dugout, Frenkie in topvorm op het veld en de barbecue bij legend Messi heeft goed gesmaakt. Barca ruikt bloed, Atléti lijkt ietwat de weg kwijt. Echter Barca kan ook zomaar een domper krijgen van jewelste, zo zagen we vorige week tegen laagvlieger Granada. Het is wat allemaal. Zo rete bloedstollend. Handenwrijvend zitten we te genieten. Onze voorspelling? Een nipte winst voor Barca. En oja, na deze pot ook nog een soort van Champions League finale maar dan anders tussen Manchester City vs Chelsea op het Premier League programma. Oef, deze zaterdag.

Laatste alinea alweer. Wat gaat de tijd toch snel als je het naar je zin hebt. Nog meer zin krijg je door HIERRR, HIERRR en HIERRR te klikken voor drie powervrouwen die er mogen zijn en door DAARRR, DAARRR en DAARRR te klikken voor drie oortintelende muziekstukjes zo prachtig allemachtig. Paella, Rioja, Serranoham en castagnetten. Wij gaan foebele koekloeren mensen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten