woensdag 27 april 2022

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Halve finale Champions League clash tussen Liverpool en Villarreal op het programma. Potje is te zien op voetbalzenders RTL7 en Ziggo. Vanaf 21:00 uur bij zowel RTL7 en Ziggo de wedstrijd, vanaf 20:00 uur bij RTL7 en vanaf 20:30 uur bij Ziggo de voorbeschouwing. Kies zelluf.

Koningsdag leuk? Vanavond wederom een Engeland vs Spanje strijd op het groene grasmatje dat is pas leuk. Liverpool vs Villarreal dit keer. Normaal denk je dat potje winnen die Beatle-boys uit de UK wel even met twee vingers in de neus, maar dat dacht Bayern München in de kwartfinale ook. Niets is zeker. Halve finale Champions League iedereen kan van iedereen winnen. Mag Liverpool torenhoog favoriet zijn, onderschat die lepe Spanjaarden niet. Hebben immers Oranjeheld Danjuma in de gelederen. En die gaat het onze Virgil lastig maken voorspellen wij. Toch denken we dat Diaz, Mané en Salah een paar doelpuntjes meer zullen scoren dan onze landgenoot. Vandaar dat we The Reds tippen voor de overwinning, maar zeker weten doen we het niet. Kan zomaar een gelijkspelletje worden of zal je net zien dat die gekke Spanjaarden er met de winst vandoor gaan.

Ploppen we er nog vlug een laatste alinea tegenaan. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie vriendelijk ogende dames kijk hoe prettig dat wel niet is en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie tevredenstellende muziekklanken die je trommelvliezen zullen doen kietelen van plezier. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten