woensdag 6 april 2022

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Kwartfinale Champions League voor je klotenzaakje vanavond. Live op voetbalzender RTL7 te zien Chelsea vs Real Madrid. Live op voetbalzender Ziggo te zien Villareal vs Bayern Munchen. Beide partijen zullen vanaf 21:00 uur beginnen. De voorbeschouwing vindt zoals gewoonlijk iets eerder plaats.

Chelsea vs Real Madrid
De aandacht is vanavond gericht op de strijd tussen Real Madrid en Chelsea. Kwartfinale Champions League 2022 jeweetzelf. Had zomaar een finale kunnen zijn. Het team van Real Madrid versloeg in de achtste finale Paris Saint-Germain in een historische wedstrijd en plaatsten zich zo voor de kwartfinales. Tegen Chelsea dat in de achtste finale afrekende met het Franse LOSC. Vorig seizoen troffen de teams elkaar in de halve finales, de Engelsen wonnen en de rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis. Onze prognose: Een gelijkspelletje.

Villareal vs Bayern Munchen
Potje is op Ziggo live te aanschouwen of anders aansluitend op RTL7 in samenvattingsvorm te zien. Villareal vs Bayern. De Spanjaarden, met onze Danjuma in de gelederen, zijn toch wel een van de verrassingen van deze CL-editie 2021-2022 te noemen. Over Bayern hoeven we weinig woorden vuil te maken. Want ach Bayern, dat is gewoon Bayern. Onze prognose: Een tweetje.

Laatste alinea alweer. Geachte dame of heer. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie dames twee keer drie kwartier. Zie DAARRR, DAARRR en DAARRR drie muziekpareltjes met of zonder trompet. Yes. Nagelbijtend knarsen wij onze tanden bloot van de zenuwen. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten