woensdag 27 april 2022

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Conference League halve finale strijd tussen Feyenoord Rotterdam en Olympique Marseille. Bende is vanaf 21:00 uur op voetbalzender Veronica te aanschouwen, uurtje eerder kan al worden ingeschakeld voor de voorbeschouwing.

Het is de eerste keer dat wij van voetbalhumor.com een toppert alertje wenden aan de Conference League. Want Louis van Gaal had/heeft gewoon gelijk. De Conference League is gewoon een simpele Jut en Jul-competitie met clubjes uit voornamelijk kleine voetballanden. Het betreft de derde en laagste Europese league voor clubteams. Echter. Nu zijn de halve finales aangebroken. Survival of the fittest. Alleen de sterksten blijven over. Zo ook ons 'hand in hand de kameraden' Feyenoord dat vandaag Olympique Marseille op bezoek krijgt. Fransen staan momenteel tweede in Ligue 1 en weten (lees Payet) het balletje goed te raken. Maar de Rotterdammers kunnen bouwen op giganten Toornstra, Til, Kökçü, Utrecht-killer Sinisterra en niet te vergeten superspits Dessers. Trainertje Slot dient een puik plannetje te bedenken. Eerste wedstrijd in Rotterdam, tweede in Marseille. Volle Kuip. Ouderwets Europa Cup sfeertje voor het legioen. Overwinning zou leuk zijn, puntje is wellicht ook al mooi meenomen zolang er maar niet verloren wordt. Zien we volgende week wel weer verder.

Smakken we er nog haastig een laatste alinea tegenaan. Zie HIERRR, HIERRR en HIERRR drie plezante, plezierige, prettige, vermakelijke dames zie ze verdomme toch eens mooi doen voor jou alleen en hoor DAARRR, DAARRR en DAARRR drie pure, zuivere, tere, verfijnde muziekklanken om op standje 'kneitertje hard' te zetten. Genoeg. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten