maandag 8 juni 2015

Mopje van Yolanthe

Yolanthe Kebab van Ketsbergen is toch wel de aanvoerder van het WAG Oranjeteam. En dat Yolanthe niet de saaiste is, laat ze ons weten door middel van een leuk ondeugend mopje. Nou laat je maar eens van je beste kant zien lekkere Yo.

'
Hoi hoi, ben ikke weer. Jeweetwel Yolanthe Kebab van Ketsbergen, het voetbalvrouwtje van dat beroemde Galatasaray-ballertje. Moet je horen luisteren lezen doen. Nou jaatje zeg. Zo maf. Ikke moest laatst naar de tandarts hier in Istanbul. Ikke had een ongelofelijke pijn in mijn kaken moet je weten. Kwam waarschijnlijk door die ingespoten bolle wangetjes van me. Ja. Hihi. Ligt dat gebitje van me niet meer op de juiste plaats hè. Als je teveel van dat botoxplastic in je wangetjes laat spuiten doen. Afijntjes, ik daar op die tandartsstoel liggen en die Turkse tandarts is met die sonde van 'm mijn heerlijke snaveltje aan het bekijken. Raakt dat puntige haakje van dat ding net een gevoelig puntje zeg. Dus ikke kermde het uit. "Oh, oh, ikke krijg nog liever een kindje!" gilde ikke luidkeels. Wat die gluiperd van een gaatjesvuller zei? Hij zei: "Dat kan ook mevrouwtje, maar dan moet ik wel de stoel even anders zetten." Helemaal van het potje gerukt dat mannetje. Pff. Dus ikke 's avonds van je vertellen doen aan die tweebenige bandiet van me. Lachen dat-ie deed. Zo raar. Verwacht je toch niet? Dat dat ettertje van een dwergkonijn je zomaar in je verbouwde smoelwerkje van je uitlachen doet. Nou jaatje. Hebben we ook weer uitgepraat. Dat wel natuurlijk. Voor zover dat mannetje me nog kon verstaan tenminste. Pijn in mijn bakkes dat ikke had. Niet normaal meer joh. Duhuh. Nou. Wazziewelweer. Tot de volgende keer.'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten