vrijdag 5 juni 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vriendschappelijk oefenpotje tussen Oranje en USA dit keer. Te zien op voetbalzender SBS6. Vanaf een uurtje of 20:00 uur. Eerst de voorbabbel en dan om 20:30 uur zal er worden afgetrapt. Stream hierrr, gokken daarrr. Gaat-ie dan.

Boe. Lekker belangrijk. Dit potje van niets. Maar het kan een leuke invulling zijn van je vrijdagavond. Vandaar dat we er toch maar een toppert alertje aan hebben toegewijd. Nederland-USA. Wat weten we van de USA? Niet veel. We zijn coalitiegenoot in het bombarderen van IS. Dat zijn we. Daarin staan we samen hand in hand aan één kant. Echter vandaag is dat dus anders. Alhoewel, het blijft natuurlijk wel vriendschappelijk hè? Er staat volgende week immers een belangrijker potje op het programma. In en tegen Letland. Maar dat is volgende week. En vandaag is nu. Tja. Helaas doet Arjen Robben niet mee. Geblesseerd. En of Sneijdertje mee zal doen is ook nog niet zeker want nog een beetje moe van dat bekerfinaletje van afgelopen woensdag met zijn eigenste Galatasaray. Een aderlating. Maar ach. Wij hebben Huntelaar. Wij hebben Van Persie. Dus waarom dan geen tweespitsensysteem proberen? Opa Guus doet het gewoon. Hetgeen wat voorgaande bondscoaches achterwege lieten. En met daarachter in een vrije rol Memphis Depay. Zo. De nieuw boywonder in town. We gaan het zien. Jürgen Klinsmann zal er ook bij zijn. Want bondscoach Amerika. Is wat. Allemaal.

Snel maar een paar lekkere dames voor je opzoeken doen. Van je HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Lekker of niet? Nog even wat muziekpareltjes voor je uitzoeken. Uhmmm ja. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Mooi. Ook weer gedaan. Wij gaan foebele koekeloeren doen. Mazzel!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten