zaterdag 6 juni 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Pats. Vette Champignonnen League finale voor je snatertje. Juventus-FC Barcelona. Vanaf 20:00 uur te zien op voetbalzender NPO3. Eerst drie kwartier een fijne voorbeschouwing met Jack, Youri en Co in de studio en met Tommie op het veld in Berlijn. En dan vanaf 20:45 uur zal het balletje van je rollen gaan. Radio 1 luisteren via Langs de Lijn kan ook. Eventuele stream hierrr. Zoek het uit. Gokken doe je weer daarrr. Mooi. De voorbeschouwing dan maar. Zit je er klaar voor? Gaat-ie dan.

Sluit alle deuren en ramen. Zet je mobiele op stil. Trek de stekker uit die vaste telefoon van je mocht je die nog hebben. En plak een pleister op je wijf d'r muil. Fuck tering tokkie. Ja! Want vandaag is het eindelijk de dag die je al een tijdje in je agenda gemarkeerd hebt staan. Finale Champignonnen League ballieballie 2015. Na een WK- en EK-finale het mooiste spektakelgebeuren op voetbalgebied. Juventus-Barcelona. Barca werd verwacht, Juve is toch wel een verrassing. Wordt het een walkover voor Messi en zijn maten of weten de gassies uit Turijn de bus zo te parkeren dat Buffon in zijn strandstoel lui toe kan kijken? Je weet het niet. Je weet het niet. Met good old Pirlo bij de Oude Dame op het middenveld en Kroaat Rakitic bij de Catalanen. Man, man, man, wat een smulwerk moet dit weer worden gaan. En wat te denken van het wederzien van Evra met 'goede vriend' Suarez. En het wederzien van Chiellini met 'kameraad' Suarez. En ga zo maar door. Schiet Neymar nog een balletje in het netje? Weten Tevez en Pogba het Alves, Piqué, Alba en Mascherano lastig te maken? Om maar wat dingetjes te noemen. En dit alles becommentarieerd met het deskundige stemgeluid van Jeroen Elshoff. Geniet er nog maar van. Het zal de laatste CL-pot zijn die door een NOS-commentator wordt verslagen. Volgend jaar zul je het moeten doen met die belgekke SBS-mafkezen. Pff. Maar terug naar de game die komen gaat. Nog even dan. Of toch maar niet. Genoeg geouweneuzeld. Toch? Ja. Anders wordt het zo'n lange tekstbende joh. Zit niemand op te wachten. Calcio vs Fútbol. Vanavond. Van je rete super lekker hoorrr.

Wat ook lekker is dat zijn deze vijf smakelijke meisjes die er wezen mogen. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. En om de hele voetbalbende nog wat extra fleur te geven vandaag ook nog maar wat heerlijke muziekpareltjes voor je uitgezocht. Vijf stuks. Zoals altijd. Zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Nou. Wazziedanwelweer. BBQ-weer. Wij gaan foebele koekeloeren doen. Met bier, chips, cherry tomaatjes, wijn, stukkie kaas, olijven, dipsausje, enzovoorts enzovoorts. Heb plezier. Mazzel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten