woensdag 30 september 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Champignonnen League balwedstrijdje en wat voor eentje. CSKA Moskou-PSV! Vanaf 20:00 uur te zien op voetbalcamingzender SBS6. 20:45 uur wordt er afgetrapt! Een stream is eventueel hiertussen te vinden. Zo niet? Vette pech!

Het potje. Weten de Eindhovenaren wederom te stunten in het bal waar de miljoenen worden uitgedeeld? Dit keer mogen de lampies op bezoek in Poetin-land. Moskou. Om tegen de plaatselijke CSKA te ballen. Och, och, och wat hopen wij dat die boeren in een verrukkelijke vorm steken en die arrogante corrupte takke Russen helemaal zoekscheel gaan spelen. Om vervolgens fier bovenaan te staan. In groep B. Van je hop hop gas op die lollie! Geen Russisch gas, maar oer Hollands gas. Het zal ze leren. Die ploerten van Sovjets. Met hun stinkende zwarte roebels. Opzouten met die boevenbende. Eindhoven is coming! Balletje voor van Narsingh en dan BAM koppen maar Luuk de Jong Locadia. Vervolgens vasthouden die voorsprong. Zeggen wij van je: hup Brenet en hup Bruma. Want Bruma is erbij. Dus wat kan er gebeuren? Als Bruma erbij is. De Brabantse tank in de verdediging. Tegen de hel-army van galbak Vladimir. Punten pakken is het devies. En na afloop in colonnepolonaise naar huis. Vliegtuigje in, opstijgen met die handel, hopen dat je niet uit de lucht wordt geschoten om vervolgens weer veilig op Eindhovense bodem terecht te komen.

Aansluitend
Aansluitend de rest van de partijtjes in samenvattingsvorm. Kunnen we gewoon kort over zijn. Dat gezeik ook de hele tijd. Pff.

Tot slot
Maar voor dat alles. Voor dat alles wat? Voor dat alles eerst vijf lekkere wijven voor je geselecteerd. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Pleuren we er ook nog wat muziek tegenaan. Gevonden op het Youtube kanaaltje. Vijf stuks. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Heb plezier. Met chips en bier. Borrelnootjes wellicht? En we kappen alweer met dit gedicht. Kappen we nu ook met dit itempje. Ja! Want? Wij gaan foebele koekeloeren! Mazzel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten