dinsdag 8 december 2015

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vanavond alweer de laatste balpartijtjes in de groepsfase van het Champignonnen League tournooi op het programmaatje. Wie mag er na vanavond doorballen en wie niet? Dat soort dingetjes. Allemaal te zien op voetbalcampingzendertje SBS6. Live vanaf 20:45 uur ons eigen PSV tegen de boevenbende van CSKA Moskou. Liefhebbers kunnen al om 20:00 uur inschakelen voor de fijne voorbeschouwingreclames. En aansluitend aan de hoofdpartij natuurlijk alle andere gespeelde potjes in samenvattingsvorm. Afijn. Een dolle dinsdagavond staat ons weer te wachten. Oja, eventuele stream is hierrr te vinden. Zo. Gaan we nu maar eens van je beginnen doen. Met wat? Nou, met voorbeschouwen van die hele bende. Tss, wat dacht jij dan?

En het wordt me toch een avondje hoor mensen. Man, man, man. PSV-CSKA Moskou. Zo maar pats voor kapoentje. Van je hihaho en we zuipen er nog tien. Vergeet dat zaadwedstrijdje van destijds in Rusland. Vanavond is alles anders. Het wordt erop of eronder voor de lampies. Jawelles. Alles of niets. Kanonnen. Gaat het de boeruh vanavond lukken om als iel klein Nederlands cluppie door te dringen tot de knockout fase van het almachtige Champignonnen League gebeuren? Iets wat die Amsterdammertjes al zo'n acht jaar niet weten te presteren. Gna. Mochten de boys van Flipse Cocu in een vol Philips Stadion weten te winnen van die Poetin-neukertjes dan is het kat in het bakkie en doorballen maar in dat miljoenenbal van kaviaar en champagne en nog meer holadijee. Pom pom pom. Van de van juistem. Bij een gelijkspelletje zijn de Eindhovenaren afhankelijk van het resultaat van het titanenpotje tussen Vfl Wolfsburg en Manchester United. Gaat ook wat worden hoor, dit potje. De tandjes. Maar dit even terzijde. Want? Och, och, och. Europa League ballieballie is dan wel weer veilig gesteld bij een puntenverdeling. Dat dan weer wel. Maar ja, een mens wil meer, nietwaar? Wel waar! Ha. Gekkenhuis. Precies. Echter, en dit moet even geschreven worden om het verhaal kloppend te maken, verliezen die lichtbakken daarentegen betekent het dat die PSV-ballertjes met de staart tussen hun voetbalbeentjes toedeladokie naar moeders de vrouw kunnen. Om uit te gaan huilen. Want bij verlies word je vierde in poule B en heb je gewoon nada noppes nakkes niets. Ja hallo, van dat laatste gaan we nu maar even niet van uit. Nee. Gewoon winnen die pot. Met leuk smaakmakend voetbal. Waar het plezier van afspat. En wie je daarna loot uit die waggellende graaiende Lingobak met groene, rode, warme en koude balletjes maakt dan ook geen flikkertjeflikkertje meer uit. Het gaat er gewoon om dat je in die koker terechtkomt. Yes! Wij gaan er voor zitten mensen. Maar eerst...

Maar eerst de laatste alinea om het pruttelende gevoel in je onderbuik nog ietwat op te borrelen. Vandaar van je HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf heerlijke pret madammekes voor je kanariepietje hoelahoep. Pleuren we er ook nog vijf van die giganten van fijne YouTube muziekpareltjes tegenaan. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Whoehahaha. Bier. Waar is het bier? Zuipen willen we. Nu al. En dan vanavond lekker onderuit gezakt die Eindhovenaren naar de overwinning lallen. Joehoe! Heb plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten