woensdag 30 december 2015

Voetbaljaar 2015

Alsjeblieft. De veertien opmerkelijkste, mooiste, treurigste en grappigste voetbalmomenten van 2015 volgens VOETBALHUMOR.com:

01. "Waar ik ook ga, mensen herkennen mij. Ze scanderen mijn naam. Maar er zijn namen die niemand ooit uitspreekt." De 805 miljoen namen van Zlatan Ibrahimovic.

02. "Of ik iets tegen Boateng heb?", vraagt Lionel Messi zich, met een lach op zijn gezicht, openlijk af. "Nee, het was secondenwerk. Het kwam zo uit." De kleine tovenaar geeft weer eens een masterclass weg. Jerome Boateng is het slachtoffer.

03. Louis van Gaal: "Hello, hello. Hey, pay attention to the manager."

04. Als keeper kun je wel eens je dag niet hebben. Zo ook de amateurkeeper van WSC 3 uit Waalwijk. "Flikker toch op man, alleen maar commentaar geven! Ik ben er gewoon klaar mee." All Stars in het kwadraat.

05. Er gaat niets boven Groningen. De groenwitte boeren schrijven historie door voor het eerst in de clubgeschiedenis de KNVB beker te winnen.

06. ADO Den Haag keeper Martin Hansen gaat in de 'dying seconds' mee naar voren en scoort via een schitterende hakbal het doelpunt van het jaar de eeuw.

07. Tommie Beugelsdijk: "Rustaaaaag!!!"

08. Vijf doelpunten in negen minuten. Was getekend, invaller Robert Lewandowski.

09. Eindelijk. De corrupte FIFA-maffia is ontmaskert. Opzouten met die griezelige geldgraaiers.

10. Zeg Hansie, vertel het ons eens, wat heeft dat FOX Sports dit weekend allemaal te bieden?

11. EURO 2016. 24 landen doen mee. Nederland niet. Dat schaart zich in een rijtje met Albanië, Wales en Slowakije. Oh nee wacht, die doen wel mee.

12. Memphis Depay draagt soms een hoed. Ja dus?

13. Een vriendschappelijk potje voetbal tussen Frankrijk en Duitsland in het Stade de France te Parijs. De wedstrijd wordt overschaduwd door aanslagen in de stad.

14. PSV-fans hebben dit jaar heel wat te vieren. Kampioen en overwinteren in de Champions League. Op Old Trafford resulteert dat in een epische Yaya Kolo Touré chant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten