zondag 20 maart 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! PSV-Ajax voor je riedelesteintje. Vanaf 16:00 uur gaat men los op het betaalkanaaltje FOX Sports. Eerst een half uurtje voorbeschouwen en dan om 16:45 uur de hele bende live voor je ponem zo lekker. Of je luistert Radio 1 Lang de Lijn. Kan ook. Of je zoekt een een fijne illegale stream op dat geile internet van je. Of je wacht op de 'bord op schoot' 19:00 uur samenvatting van onze NOS vriendjes van Studio Sport. Zoek het uit.

Zo. Ga er maar eens goed voor zitten. Lente op komst. Ha, maar dit is toch een voetbalsite gekkie? Ja, dat is waar. En dus richten we ons vandaag op de dag die komen gaat. De dag van de waarheid voor PSV en Ajax. Wie wordt kampioen van de eredivisie 2015/2016? Want dat staat er vandaag namelijk op het spelletje. Niets meer, niets minder. Het puntenverlies van vorige week mag worden vergeten. Verleden tijd. Richt je ogen op hetgeen wat komen gaat. Tegenwoordige tijd. PSV-Ajax dus. De sympathiek boeren (ahum) tegen de arrogante hoofstedelingen (tja). Winnen moet, verliezen is dodelijk. Wint PSV dan is het over en uit en is het spelletje gespeeld met na deze wedstrijd nog maar slechts zes balpartijtjes te gaan. Wint Ajax daarentegen moeten de Eindhovenaren hopen op een misstap van de Amsterdammers ergens in het resterende programma. Met een gelijkspelletje schieten beide teams niet echt veel op. Blijft het namelijk spannend tot aan het einde en wie weet wordt de keet dan wel op de allerlaatste speeldag (zondag 8 mei) beslist. Dat mogen we toch wel concluderen, zo voorafgaand aan de toppert waar vol spanning naar wordt uitgekeken. Echter dit betreft allemaal blablabla gelul vooraf. Theorie. Waar je geen tiethaar mee opschiet. Maar ach, jullie willen toch een leukgeinig stukkie om te lezen? Om zodoende alvast wat voorpret te verkrijgen. Met kriebel in je buik en weten wij veel meer. Dus. Niet zeuren. Nou. Waar waren we? Hmm. Weet niet meer. Kunnen we wel de lettertjes gaan teruglezen maar waarom? Laten we gewoon verder gaan. Want velen vragen zijn nog niet gesteld. Zoals? Uhh... Gaat Ajax vol op de aanval spelen vanmiddag? En... Zal PSV via de counterattack keihard gaan toe slaan? Dat soort vragen. Sensatie wordt verwacht. Met het mes op de keel zal de strijd worden aangegaan. Onderlinge duels zullen gaan bepalen wie overeind blijft staan en wie niet. Guardado vs Klaassen. De Jong vs Van der Hoorn. Bruma vs Milik. Propper vs Bazoer. Van Ginkel vs Gudelj. Arias vs Younes. Zoet vs Cillessen. Om maar wat koppeltjes te noemen. Stroop de mouwtjes maar op heren balkunstenaars. En laat ons juichen van plezier. Gaan met die banaan. Gas op die lollie. Hup van je van bikkelenstein en kom maar op met die slidings op ooghoogte. Gele- en rode kaarten willen we zien. Een bal op de paal. Een bal op de lat. Een bal in het netje. Dat is hetgeen wat we willen bekijken. Huh, ja wat nou buitenspel? Hand om je leuter, ja nu weten we het wel. Iehhh. Knoepertharde stinkboer in je fuckin' duckface.

En om de boel op deze zondag nog wat extra lekkerder te maken, voordat er met het pilsje en het chippie naar het TV-kassie gekeken kan worden, HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf bloedmooie dameswezens voor je uitgezocht. Als opwarmertje voor hetgeen wat komen gaat. Pleuren we er ook nog vijf van die prettigmakende muziekklanken bij. Eens kijken. Ja hebbes. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Mooi. Zijn wij er klaar voor. Laat maar komen die match. Van je klap maar in je handjes blij blij blij. Op je boze bolletje allebei. Zo varen de scheepjes voorbij. Zo varen de scheepjes voorbij. Joehoe. Wij gaan foebele koekeloren. Have fun!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten