maandag 28 maart 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vriendschappelijk potje voetbal om helemaal niets tussen Engeland-Nederland voor je retteketet. Dit alles in het kader van het oh zo geinige voetbaltoernooitje EURO 2016 te Frankrijk WK 2018 te Rusland. De bende zal te zien zijn op voetbalcampingzender SBS6 vanaf 20:30 uur. Eerst een reclameblok van een half uur en dan om 21:00 uur zal er tegen het leer aan worden getrapt. Eventuele illegale stream is hierrr ergens te vinden.

Werd afgelopen Goede Vrijdag het Oranje van nono Danny Blind nog simpel weggezet door elf Fransen die op 60% van hun kunnen speelden, zijn nu de eilandbewonertjes aan de beurt om het eens zo leuke Oranje een veeg uit de pan te mogen geven. Ja, een veeg uit de pan ja. De Engelsen die afgelopen zaterdag wereldkampioen Duitsland in eigen huis te kakken zetten, hebben een leuk elftalletje zo op papier. Remember EURO 1996 toen het Nederlands Elftal compleet zoekscheel werd gespeeld door de Three Lions. Wij van de redactie van Voetbalhumor.com voorspellen dat zo'n afstraffing als destijds vanavond wederom gaat gebeuren. Kun je wel doodleuk als Oranje team met vijf verdedigers dat heilige Wembley gras gaan betreden maar dacht je nu werkelijk dat Jamie Vardy en Danny Drinkwater daar een ene reetmoer van zullen aantrekken? Nope. De Leicester giganten zullen de gaatjes gaan vinden achter Veltman, Bruma, Van Dijk, Blind en Willems. Of je het nu leuk vindt of niet. Graag hadden wij iets hoopvollers neergekalkt op dit fantastische blogje waar het voetbalverstand van afdruipt maar realistisch dienen wij te zijn. Wanneer zullen de oogjes van Bert van Oostveen opengaan en zich realiseren dat het gewoon niet langer kan wat Blind en Bassie presteren? Vier keer op rij verliezen was al een dieptepunt in de Hollandse interland geschiedenis, vijf keer verliezen doet het negatieve record alleen maar flink aanscherpen. Kun je lullen van ja maar het is toch vriendschappelijk voetbal en dat telt niet? Is allemaal waar, maar met deze instelling, met deze voetbalvisie, zal de Nederlandse Leeuw het niet gaan redden in kwalificatiepoule A tegen sterkere landen als Frankrijk en Zweden. Wellicht dat er thuis een puntje kan worden gepakt tegen Bulgarije, Wit Rusland en Luxemburg, maar met drie punten kwalificeer je je verdomme ook niet voor dat corrupte Poetin feestje. Afijn. Eerst maar eens kijken wat deze pot gaat brengen. Hoe sterk is Engeland? Ontpoppen de Britten zich als outsider voor het zomertoernooitje dat komen gaat of wordt het weer een variant van 'lange halen snel thuis' voetbal? We gaan het zien.

Maar voordat we naar deze afstraffing gaan kijken eerst vijf fijne heerlijkheidjes begluren zo lekker als ze wel niet zijn. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR. Donderen we er ook nog vijf van die prettige muziekpareltjes bij, zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Mooi. Dat de voorpret het eindresultaat maar mag overtreffen. Heb een fijne wedstrijd. Wij gaan foebele koekeloeren. Alvast proost en eet smakelijk!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten