vrijdag 25 maart 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vriendschappelijk potje voetbal tussen Nederland en Frankrijk dit keer voor je moeliemoelie. Dit alles ter voorbereiding voor het grote EURO 2016 te Frankrijk waar Oranje deze zomer niet bij zal zijn WK 2018 te Rusland. Het nietszeggende balpartijtje zal vanaf 20:45 uur aanvangen. Is te zien bij onze tokkievriendjes van het campingzendertje SBS6. Uitzending begint reeds om 20:00 uur. Dus fijn eerst drie kwartier reclames koekeloeren. Dat je het weet. Ja. Of je gluurt de hele riedel via een illegale stream. Zoek het uit.

Reuze benieuwd hoe Oranje zonder wereldster Arjen Robben dit klusje gaat klaren vanavond. Bondscoach Peppi en assistent Kokki hebben maar liefst drie debutanten in de selectie opgenomen. Te weten: Timo Letschert, Rick Karsdorp en Vincent Janssen. Groentje Locadia had daar eigenlijk ook bij moeten zitten maar het aanvallertje viel helaas af door een blessure. Kan allemaal. Maar wat wij raar vinden is... dat die twee nono's het nog steeds niet in hun bolle hoofd laten borrelen om Robin van Persie op te roepen! Ja duhuh, hoe achterlijk is dat? Dan bewijs je toch echt dat je geen ene ruk verstand van het spelletje hebt. Kijk, natuurlijk speelt Van Persie niet groots (lees zwaar kut) bij zijn Turkse couscous Fenerbahçe, maar om het mannetje dan maar direct af te schilderen als een een of andere koekoekswous en minder te beschouwen dan Pipo Locadia (en zelf nog minder door hem helemaal niet op te roepen, zelfs niet als Pipo Locadia geblesseerd blijkt te zijn) dat gaat ons net iets te ver. Ach ja, we gaan het zien. Frankrijk zal proberen de juiste vorm te gaan vinden alvorens de Du Vin, Du Pain, Du Boursin sterballertjes aanstaande zomer zullen aantreden in hun eigen thuistoernooitje. Oranje zal daarentegen vanavond met vijf verdedigers proberen de schade zo min mogelijk te houden. Dat mogen we vooraf wel concluderen. Wensen we verder Ziyech met Marokko veel succes morgen tegen de Kaapverdische Eilanden. De tering. Nog bedankt hè, Marco. Pannenkoek!


Pff. Diepe zucht. Voordat we ons helemaal kwaad gaan maken, laten we afsluiten met wat vrolijkheid mensen. Dus vandaar zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf pareltjes van heerlijkheidjes om op te vreten zo lekker als ze wel niet zijn. Knallen we er ook nog wat YouTube geweld tegenaan, zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Vijf fijne stukjes oortinteling ter vermaak voor je opgezocht. Niet omdat moet, maar omdat het kan. Heb een fijne wedstrijd. Wij gaan foebele koekeloeren!

Nog even dit
Voorafgaande aan de interland wordt er een moment van stilte in acht genomen ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslagen in Brussel. En dan in de veertiende minuut zal het spel even worden stilgelegd om zodoende een minuut lang een eerbetoon te kunnen geven aan de gisteren overleden Johan Cruijff.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten