zaterdag 14 mei 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! De ontknoping in de Primera Division. Wie wordt kampioen van Spanje? Ja ja, dat staat er allemaal op het spelletje deze zaterdag. Wordt het FC Barcelona of stiekem toch Real Madrid? Atletico is inmiddels afgehaakt. Nog 1 potje te gaan. Vanaf 17:00 uur zullen beide Spaanse grootmachten aantreden. Niet tegen elkaar, maar afzonderlijk van elkaar zullen de twee rivalen tegelijkertijd hun wedstrijdjes spelen. Het verschil bedraagt slechts 1 punt. In het voordeel van de Catalanen. Deze apotheose is te zien op het open kanaaltje 14 van Ziggo. Middels een heuse Primera Division Switch zal er lekker fijn worden geschakeld tussen beide balpartijtjes. Hoe spannend wil je het hebben? Vanaf 16:30 uur begint de voorbeschouwing. Heb je geen Ziggo abonnementje dan kun je eventueel hierrr een illegale stream vinden.

Granada-FC Barcelona
De Catalanen gaan op bezoek bij laagvlieger Granada. Dat moet eigenlijk een makkie zijn, maar niets is zeker. Messi en zijn mannen hebben alles in eigen hand. Winnen betekent sowieso kampioen. Weten Messi, Suarez en Neymar vandaag het netje te vinden? Als Barca geen steekjes laat vallen pakt het de titel in La Liga.

Deportivo la Coruna-Real Madrid
Real Madrid reist naar het noorden alwaar het mag aantreden tegen Deportivo la Coruna. Daar waar Barcelona onlangs nog met 8-0 wist te winnen, is het nu tijd voor de Koninlijken om er flink op los te gaan schieten. Bale, Benzema en Cristiano hebben er zin in. Er moet gewonnen worden. Om de druk op Barca flink op te voeren.

HIERRR en DAARRR
En bij een toppert alertje hoort natuurlijk een laatste alinea vol met tieten en muziek. Om de bende ietwat te stimuleren zeg maar. Vandaar HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf lekkere wijven voor je uitgekozen. Donderen we er DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR ook nog eens vijf van die heerlijke muziekklanken bij en het feest kan naar onze mening beginnen. De cerveza staat inmiddels koud in de koelkast en de papas fritas zijn ook al ingeslagen. Yes! Uh, we bedoelen natuurlijk Si. Ha! Boem. Raak. Koekoek. Ratatatata. Goaaaal. Wij gaan foebele koekeloeren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten