zondag 1 mei 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Bam voor je face. Een partijtje voetbalgeweld dat zijn fuckin' weerga niet kent staat ons te wachten op deze eerste zondag in mei. Met in de hoofdrollen: Ajax, PSV, maar ook Leicester City. Die allen ballen mogen voor de titel. En dit is allemaal te zien op de betaalkanaaltjes van FOXSports of te beluisteren via NPO Radio1 Lang de lijn. Vanaf 14:30 uur het Hollandse tumult en vanaf 15:00 uur de Engelse aanvaring. Illegale streams zijn eventueel hierrr te vinden.

Ontknoping eredivisie
Wordt het Ajax, wordt het PSV of wordt de bende volgende week beslist? Wie wordt voetbalkampioen van Nederland? Beide ploegjes hebben 34 wedstrijden gespeeld. Hiervan wisten ze 24 partijen te winnen, werden er 6 gelijkgespeeld en slechts 2 potjes werden verloren. Beide ploegjes staan dus exact gelijk met ieder 78 punten in da pocket. Slechts een doelsaldo van +6 is in het voordeel van de Amsterdammers. Hoe spannend wil je het hebben? Met nog twee speelronden te gaan ontvangt Ajax vandaag in de Amsterdam Arena het altijd lastige FC Twente. PSV ontvangt in het Philips stadion het al bijna gedegradeerde Cambuur. Punten morsen in deze fase is kapotdodelijk. Wint Ajax en weten de Eindhovenaren flink uit te halen tegen de nietige Friezen en het wordt alsmaar bloedstollender, boeiender, enerverender of wat dan ook. Man, man, man, wat een ontknoping weer. Om te genieten zo lekker dit.

Het sprookje van Leicester
En wat ook genieten en lekker en meer van dat alles is, is het sprookje dat Leicester City heet. Het Engelse Heracles (vorig seizoen ook veertiende) kan vandaag voetbalgeschiedenis schrijven door de grootste stunt aller tijden uit te halen: het winnen van de Premier League. Dan dient er nog wel op Old Trafford even gewonnen te worden van het armzalige miljoenenploegje van ons gekke Louistje. Vorig seizoen streed Leicester nog tegen degradatie, dit jaar staat ze met een straatlengte bovenaan. Och, och, och, we komen superlatieven te kort. Het bizarre verhaal van Leicester City. Gna. Een team vol bijna mislukte voetballers die op weg zijn naar de titel in Engeland. Geloof jij het? Wij inmiddels wel. En we kijken nu al reikhalzend uit naar de Match Of The Day uitzending die komen gaat. Want wat twitterde Gary Lineker ook alweer in december? "Als Leicester kampioen wordt dan presenteer ik de eerste Match of the Day van het nieuwe seizoen in mijn onderbroek." Kijk, en dat willen wij zien!

HIERRR & DAARRR
En om de spanning nog ietwat op te voeren, de harten nog sneller te laten kloppen en de zenuwen nog meer door die lichaampjes te laten gieren HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf rete lekkere dames voor je opgezocht zo heerlijk als ze wel niet zijn. Pleuren we er ook nog wat muziek voor je bij. Zit je er klaar voor? Komen ze dan die vijf tering appetijtelijke muziekklankjes die je oren zullen laten tintelen van plezier. Zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Wel, stoor ons verder niet deze zondag. De telefoonstekker hebben we er inmiddels uitgetrokken. Het bier staat koud te worden in de koelkast. Chippies en andere snacks zijn buitgemaakt. Wij gaan straks foeble koekloeren. Yes!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten