zondag 8 mei 2016

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! De laatste ronde. Eredivisie. Wie wordt er kampioen op deze zonnige moederdag? Wordt het Ajax of wordt het toch PSV? Wie het weet mag het zeggen. Om 14:30 uur zal het schakelkanaaltje van FOXSports weer vol openstaan. Langs de Lijn luisteren op radio 1 kan natuurlijk ook. Illegale streams zijn eventueel hierrr te vinden. Zoek het uit.

Moederdag 2016: dat is samen met mama naar de ontknoping van de eredivisie kijken. Jawel mensen. Vandaag is het zover. Vandaag wordt mama in het zonnetje gezet. Niet met een slap bloemetje, niet met een lullige theaterbon, niet met een flauw etentje, maar met het kijken en/of luisteren naar de apotheose van de vaderlandse voetbalcompetitie. Wordt Ajax kampioen of gaat PSV er alsnog met de schaal vandoor? Rond kwart-over-vier vanmiddag weten we meer. Waar gejuicht wordt en waar de tranen zullen vloeien. De laatste speelronde. Van het oh zo knusse eredivisie seizoen 2015/2016. Een seizoen met treurige saaie wedstrijden, een seizoen met spanning op en top. Iedere week weer. Was het bovenaan stuivertje wisselen. Dan ging Ajax aan kop, dan weer PSV, vervolgens weer Ajax, en dat ging zo maar door. Slechts zes schamele doelpunten is het verschil. In het voordeel van de Amsterdammers. En dat na 33 wedstrijdjes, waarvan er 25 werden gewonnen, zes gelijk gespeeld en twee werden verloren. De Amsterdammers mogen aantreden in Doetinchem, de Eindhovenaren gaan naar Zwolle. De spanning op weg naar de finish is ongekend groot. We gaan het zien. We gaan het meemaken. We gaan het beleven. Heb een fijne voetbalmiddag, lieve mama. Het is u van harte gegund.

Maar voordat we met mama al nagelbijtend naar dit spektakelslot gaan kijken en/of luisteren eerst even een momentje voor onszelf. Om de spanning ietwat op te bouwen zeg maar. Vandaar zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf heerlijke pretmadammekes zo van dat internet voor je geplukt. Donderen we er ook nog wat van die fijne muziekklanken tegenaan. Ook vijf stuks. Zie weer DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR. Zo. Klaar. En oja, nog even dit: of je nou wint of verliest vandaag, laten we het alsjeblieft een beetje gezellig houden? Doe het voor mama. Oké?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten