zaterdag 25 maart 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! WK-kwalificatie potje Bulgarije-Nederland voor je ponem jaja. Vanavond te zien op voetbalzender NPO 1. Vanaf 19:30 uur eerst de voorbabbel, tussendoor even het 20:00 uur journaal, vervolgens vanaf 20:25 uur even bijbeppen en dan om 20:45 uur trappen maar tegen dat leer. Eventuele stream nodig? Kijk hierrr eens tussen.

Bulgarije. Waar hebben we het in hemelsnaam over? Daar waar een dooie clown de sterspeler schijnt te zijn. Een zekere Popov. Nog nooit van gehoord. Clubmaatje van Promes bij Spartak Moskou. Dikke boe. Hoeven we niet wakker van te liggen. Oeps, van Pietje Promes trouwens ook niet. Het oogappeltje van Danny Blind. Zit waarschijnlijk op de bank. Althans dat hopen wij. Robben en Memphis mogen het van ons gaan doen vanaf de flanken. Met Basje Dost in de punt. De goalgetter. Want Vincent Janssen is ziekjes. Pff, gelukkig maar. Heus. Anders had fucking Blind hele rare dingetjes gedaan. Denken wij echt. Nou ja, wellicht dat een 17-jarige nog zijn debuut gaat maken in het Oranje tenue. Zou wat zijn hoor. Prachtdiamant Matthijs de Ligt staat te popelen. Nog even dit. Er moet gewonnen worden om uitzicht te houden op plek twee in poule A. Kijk Frankrijk wordt lachend winnaar. Zoveel is zeker. Maar wordt het Zweden of Oranje die aansluit? En dan knockout ballieballie tegen een andere nummer twee. Och, och, we zijn er nog lang niet hoor. In dat klote Rusland. Eerst dit partijtje maar eens even weten te winnen.

Echter voordat het balletje van je rollen gaat doen op dat groen groen groen groen weideveldje eerst even DIT, DIT, DIT, DIT en DIT. Vijf prachtmeisjes die er zijn mogen. Gewoon om de zaterdag mee door te komen. Jeweettoch. Zo zijn wij. Wij van de voetbalhumor.com. Pleuren we er ook nog de van DEZEM, van DEZEM, van DEZEM, van DEZEM en van DEZEM tegenaan. Muziek waarvan je maag gaat tollen. Kriebel in de buik borrelt op. Op naar een fijne voetbalavond. Met chippies, bitterballen, kaasstengels en bier. Veel bier. Heb een fijne match! Dat de beste Oranje moge winnen! Ja toch. Niettan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten