dinsdag 28 maart 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vriendschappelijk potje tussen Nederland en Italie om helemaal niets. Vanaf 20:00 uur te zien op voetbaltokkiezender SBS6. Om 20:45 uur wordt er afgetrapt. Eventuele stream hierrr. Zoek het uit. Gaat-ie dan. Die wonderbaarlijke voorbeschouwing van lik me vestje.

Danny Blind is toedeladokie. Had anderhalf jaar geleden al moeten gebeuren, maar dit terzijde. Gaan we nu verder met de sprookjes van Fred Grim. De nete. Nou ja. Nederland-Italie mensen. Dat wordt B-garnituur tegen B-garnituur voorspellen wij. Heus. Hoe goed zijn de reserves die zullen worden opgesteld vanavond? Balpartijtje van niks. Gaat nergens over. Dit. Nederland-Italie. Vriendschappelijk raak me niet aan potje. Slidings zijn verboden, schouderduwtjes evenzo. In het Johan Cruyff Amsterdam Arena stadion. Worden de Ajax en Feyenoord ballertjes gespaard om zo toch nog een leuke zondag volgend weekend te verkrijgen? Wie het weet mag het zeggen. Oranje welpje vs Azuri blauwtje. Gaat dat zien. Of niet, als je per se iets anders wilt kijken ofzo. Genoeg voor vandaag. We gaan er verder niet veel tekens aan besteden. Nederland B-Italie B. Of we vanavond winnen, verliezen of gelijkspelen? Echt, het interesseert ons werkelijk geen ene klote. Zeker na Bulgarije. Pleur op.

Okees. Is het nu tijd voor de dingen die er echt toedoen. Een beetje pret mag niet missen op deze troosteloze dinsdag. Vandaar HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf oogstrelende pareltjes voor je uitgezocht. Laat dat voetbalhart maar van je kloppen. Huh? Niet opletten gewoon doorlezen. Mogen klanken natuurlijk ook niet ontbreken. Daarom DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf spetterende muziekdeuntjes om alvast in de juiste stemming te geraken. Voor wat? Voor wat dan joh? Is wat allemaal? Nou. Gekke Gerritje op zijn bakfiets. Met zijn tweedehands Philips tv in zijn bakje. Op zoek naar een koper. Dikke duh. Voetballen willen we zien. Toch? Nu weer wel. Ja. Tuurlijk. Allemaal gekkigheid joh hier op het blogje van lik mijn... Dus. Vanavond. Met bier, borrelnootjes en nog meer lekkernijen. Heb plezier. Heb fun. Heb van alles. Sneeuwwitje en de zeven dwergen, Roodkapje en Doornroosje erbij. Wie oh wie stelt Grim op vanavond?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten