zaterdag 7 oktober 2017

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! WK-kwalificatie duel Wit Rusland tegen Nederland voor je oranje indianenhoofd. Allemaal te bewonderen op voetbalzendertje NPO1. Vanaf 19:35 uur de voorbeschouwing onder leiding van Tommie 'warhoofd' Egbers, vervolgens een half uurtje Journaal voor je ei, daarna vanaf 20:30 uur de laatste tactische tips doornemen om tenslotte vanaf 20:45 uur heerlijk knettertje los te kunnen gaan op hetgeen dat in de Borisov Arena te Borisov te aanschouwen zal zijn. Is er ook nog het voorwedstrijdje tussen Zweden en Luxemburg. Niet onbelangrijk voor Oranje. Aanvang van die wedstrijd is 18:00 uur. Voor deze pot kan er vanaf 17:50 uur worden ingeschakeld bij onze vrienden van Ziggo Sport. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zo niet, dan niet. Zoek het uit.

Het is erop of eronder. Voor Oranje. Om volgend jaar zomer in Poetinland te geraken. Een tussenweg bestaat niet. Er moet gewonnen worden. Vanavond. Van Wit Rusland. Uit. Zonder Sneijdertje want geen wedstrijdritme. Met Locadia want... ja want wat eigenlijk? Doelpunten moeten gescoord worden. Wit Rusland-Nederland. Een 1-2 overwinning telt niet. 0-3, 0-4 of 0-nog meer zou leuk zijn en dan maar hopen dat Zweden eerder op de avond niet uithaalt tegen Luxemburg. Hoop doet immers leven. Om zo alles open te houden tot de allesbeslissende partij van aanstaande dinsdag. Tegen die IKEA-houthakkers. Echter vanavond eerst maar eens afrekenen met die Belarussen. Valt nog niet mee. Maar toch. Alles op de aanval. Moet. Drie-vier-drie met gesloten defensie. Of zoiets. Zouden wij doen. Dickie en Ruudje niet. Onze hoop was gevestigd op Bas Dost. Mag helaas niet zo zijn. Vincent Janssen moet het gaan doen. Zonder echte stand-in. Met kameraad Ryan Babel in de basis zijn we dan wel weer blij. De man in vorm. In plaats van roebelneukertje Quincy Promes. Tja. Ach ja. Het kan nog. Theoretisch dan hè. Toch, Danny? Grote , GRote, GROte, GROTe, GROTE lul die je d'r bent. Deze situatie. Allemaal jouw schuld.

Weet je wat wij gaan doen? In deze laatste alinea. Wij gaan fijn kijken naar DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf prachtexemplaren van heerlijkheidjes. Traktatie voor de oogjes. En alles wat momenteel bewegen doet aan dat lichaampje van je. Rotten we er ook nog een paar klankende muziekdeiners tegenaan. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en kom we doen gek HIERRR nog eentje voor je. Vijf zoals je gewend bent. Dus wat nou gek? Gek! Voor de oortjes. Laat die body van je fucking trillen doen. Nagelbijten doe je vanavond maar. Nu eerst wat voorpret. Inzuipen kan want de koelkast is gevuld. Och, och, och heilige tante Maria schenk ons een wonder. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten