zondag 22 oktober 2017

Toppert alertt!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vette Klassieker tussen Feyenoord en Ajax voor je oekeboeleke. Allemaal te zien bij onze vrienden van Fox Sports. Vanaf een uurtje of kwart-voor-twee een drie kwartiertjes lange voorbeschouwing en dan om halfdrie is het gaan met die banaan. Langs de Lijn op radio 1 luisteren kan natuurlijk ook. Eventuele stream is hierrr te vinden. Zoek het uit. Vandaag is het jouw feestje.

De Klassieker. De El Classico der Lage Landen. Feyenoord-Ajax. De botsing tussen Rotterdam en Amsterdam. 010 vs 020 want spuug we krijgen de woordjes Rotterdam en Amsterdam niet uit onze strot geduwd. Hoe sneu is dat? Minstens drie punten zijn nodig om in het spoor van lachende derde PSV te blijven. De eenzame koploper. Kortom een leuke pot staat ons vanmiddag te wachten. Feyenoord-Ajax. Een wedstrijd op zich. Altijd rivaliteit. Altijd spanning. Altijd beladen. Altijd strijd. Een gevecht tussen knoeste arbeiders en frivole technici. Opgestroopte mouwen tegen scheiding in het haar. Jorgenson is er klaar voor. Dolberg is er klaar voor. Of die laatste speelt is echter nog de vraag. Huntelaar is immers gestegen in de pikorde. Beide ploegen hebben een gelijk aantal punten. Het gat met Eindoven bedraagt vijf keiharde punten. Er moet gewonnen worden. Verliezer kan de landstitel op zijn buik schrijven. Met een gelijkspel schiet niemand iets op. Gaat het Champions League avontuur debacle Feyenoord Eredivisiepunten kosten? Wie het weet mag het zeggen. Ajax lijkt uitgerust. Wellicht iets teveel. Boe! Niet schrikken. Nergens voor nodig. Doen we van je hink-stap-sprong ander onderwerp. Want uitsupporters zijn ook dit seizoen niet welkom. Eigen schuld, dikke bult. Minderheid verziekt het voor de meerderheid. Zoals zo vaak. Eens kijken. Wat kunnen wij je nog meer vertellen doen? Hmm. Komen wij uit Rotterdam? Nee. Komen wij uit Amsterdam? Ook nee. Waar komt die kinderachtige redactie van dat Voetbalhumor punt kom ga eens gauw vertellen waar je dan wel vandaan komt vandaan dan? Gaat je geen reet aan. Uit Nederland. Oké, dat willen we je dan nog wel verklappen. Van je klap, klap, klappen.

Klappen doen we ook voor deze vijf wonderschone dames. Welke vijf? DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf. Lekker of lekker? Precies. Dachten wij ook. Grasduinen we ook nog even dat YouTube kanaaltje voor je af. Voor de noten der muziek. Vandaar HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf muzieksieraden om de zondag mee door te komen. Gisteren bier gekocht en direct maar in de koelkast gezet. Zo vlak voor halfdrie dus heerlijk helder koud. Dat is een conclusie die je trekken mag. Mits je koelkast niet defect is natuurlijk. Genoeg geluld. Genoeg gekwebbeld. Genoeg geratatatatatatatateld. Kijk het buiten eens takke weer zijn. Wij gaan foebele koekeloeren mensen. Binnen. Kacheltje op hoog. Ha! Heb een fijne match. Dat de beste moge winnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten