zondag 11 maart 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Knallende Feyenoord-Retteket AZ voor je stampertje zo lekker jaja. Allemaal live te zien op het betaalkanaaltje FOX Sports vanaf een uurtje of 16:45 uur. Eventuele stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zo niet dan vette pech en heb veel plezier met de ruime samenvatting die onze vrienden van Studio Sport rond 19:00 uur 'bord-op-schoot' tijd zullen tonen.

Een voorproefje van de bekerfinale die op zondag 22 april 2018 gehouden zal worden is in de maak. Vanmiddag. Feyenoord-AZ op het programma. De Rotterdammers zijn al een tijdje flink de weg kwijt, de Alkmaarders gaan als een raket. De Boys van Johnny van den Brom staan vast derde achter Ajax en de naderende kampioen (uche uche) PSV. Het gat met nummer vijf Feyenoord bedraagt inmiddels al veertien punten. AZ gaat vol voor een hoge notering op de ranglijst, Feyenoord gaat vol voor de beker. AZ is tot op het bot gemotiveerd, voor de Rotterdammers betreft het slechts een oefenwedstrijd. Zo staan de dingetjes en feitjes ervoor, voor we aan deze fijne pot voetbal beginnen gaan. Weten de Alkmaarders nu eens wel te winnen van een traditioneel top-drie vijf ploegje? Dat wil de laatste jaren immers nog niet echt lukken. Tegen laagvliegers en middenmoters wordt met fantastisch spel afgerekend, tegen PSV, Ajax en Feyenoord wordt steevast het onderspit gedolven. Echter straks weten we meer. Oranje debutanten keepertje Marco Bizot, spitsje Wout Weghorst en youngboy Guus Til op bezoek bij de gelouterde Oranje mennekes Steven Berghuis en Tonny Vilhena. Havenpikkies versus Kaasdragers. Gaat dat zien!

Wat je ook moet zien zijn DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE vijf heerlijke stoten van spetters. Waarom? Daarom. Waarom niet? Ha, laatste alinea van een toppert alertje hier op voetbalhumor.com dus je weet verdomme zelf. Eens kijken hoor. Geef de muziek ook eens wat te drinken horen we je zeggen, schreeuwen. HOORRR, HOORRR, HOORRR, HOORRR en HOORRR deze vijf geweldige klanken je trommelvliesjes kietelen als gekken zo maf van de jeuk hoe lekker zijn die dan wel niet? Huh? Niets van aantrekken. Gewoon doorlezen. Alhoewel? Wij zijn er klaar mee. Met dit schrijven. Wij zijn er klaar voor. Voor de wedstrijd. Bier en chips in huis, lekker liggend voor de buis. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten