maandag 26 maart 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vriendschappelijk potje voetbal tussen Portugal en Nederland om helemaal niets. Bende is te zien op voetbalzender Veronica. Vanaf 20:00 uur het vooraf gebep van deskundigen die het allemaal beter weten. Vanaf 20:30 uur zal het leer van je rollen gaan. Stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zo niet, dan niet.

Hadden we een paar jaar geleden nog een top middenveld, een top voorhoede en een armoedige achterhoede, tegenwoordig is het allemaal anders. Met de 5-3-2 of 5-2-3 of in balbezit 3-4-3 tactiek blijkt de verdediging van Oranje een oersterke te zijn. Het geïncasseerde goaltje tegen Engeland van afgelopen vrijdag zien we voor het gemak even door de vingers. Het middenveld is heden ten dage ruk, evenals de aanval. Kan zelfs een blinde zien. En nu mag de Koeman-brigade het proberen uit tegen Portugal. In Genève. Zwitserland. Klinkt logisch. Duhuh. Een aanbeveling onzerzijds. Verdediging van afgelopen vrijdag gewoon laten staan. Van Dijk, De Vrij en De Ligt vreten die Ronaldo immers met huid en haar op. Van Aanholt en Hatenboer met hun paardenlongen de zijkanten laten bestoken. Niets aan veranderen graag. Het middenveld? Probeer het eens met Van de Beek, Propper en Vilhena. Wat kan jou het schelen. En voorin? Dubbel B. Brigit Bardot. Huh? Berghuis en Babel. Cillessen in de goal kan-ie ook eens wat ritme op doen. En laat Memphis, Promes, Dost, Strootman en Wijnaldum maar even lekker chagrijnig wegrotten in die dugout. Mooi, kind kan de was doen. Onze voorspelling? Een saai nul-nulletje. En bij dit resultaat zal de gehele redactie van voetbalhumor.com van je heel hard klappen doen. Want het is wel Portugal hè? Angstgegner nummer één voor Oranje en EURO 2016 winnaar bovendien. Dat je het weet. Dus.

Dus tijd voor tieten verdomme. Want laatste alinea alweer dus jeweetzelf bij een toppert alert. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf paar paaseierenmeloenen zo mooi zo mooi. Pleuren we er ook nog wat muziek bij. Eens kijken. Dat worden vandaag DEZE, DEZE, DEZE, DEZE en DEZE. Helaas moeten we deze maandag de van DITTEM missen, maar voor één keertje zullen ze morgen, lees dinsdag, hun zegje doen. Wel. Heb plezier. Hebben wij namelijk ook. Boks ouwe! Wij gaan foebele koekeloeren. Yes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten