vrijdag 23 maart 2018

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Nederland-Engeland wedstrijdje om helemaal niets. Want Oranje niet op EURO 2018 want jeweetzelf. Balpartij is te zien vanaf iets over acht op Veronica teevee. Eerst wat geblaat vooraf en dan om 20:45 uur kan er gebald worden in de Johan Cruijff Arena. Eventuele stream nodig? Wellicht zit hierrr iets tussen. Zo niet, dan niet.

Dat Oranje deze zomer niet op het WK voetbal verschijnt, komt allemaal door HEM. Laat dat duidelijk zijn. Een frisse wind moet nieuw leven inblazen. Ronald Koeman is vanaf nu de baas. Hebben wij van de redactie vertrouwen in. Vanaf nu alleen nog maar 4-3-3 lalala (zet de wave maar in) aanvalluhhhh tegen Liechtenstein, Luxemburg en Andorra. Tegen sterkere landen (en dat zijn er veel, heel veel) gewoon realistisch 5-3-2 ballen en in balbezit de backs op laten schuiven naar een 3-5-2 opstelling. Tegen hele sterke tegenstanders (en dat zijn er ook veel, ja ook heel veel) gewoon realistisch 5-3-2 ballen en in balbezit slecht een backs op laten schuiven naar een 4-4-2 opstelling. Is misschien niet leuk, is misschien niet aantrekkelijk, is misschien wel een tikkeltje saai, maar je mot wat. We hebben nu eenmaal geen sterspelers meer ala Robben die van rechts naar binnentrekt en met links loeihard uithaald. We hebben nu eenmaal geen sterspelers meer ala Sneijder die mede door zijn tweebenigheid met van die inteligente passjes strooide zodat er wederom een mannetje werd vrij gespeeld. Helaas. Hebben we allemaal niet meer. Nu moeten we het doen met de Woutje Weghorsten en de Guusje Tils. Kunnen die twee knakkertjes niets aan doen, maar toch. Een oranje eenheid zal gevormd moeten worden. Een hecht team. Anders geraken we de eerstvolgende twintig jaar nog immer niet op een toernooitje. Het is heus. Want wij zijn onderhand het nieuwe Finland van het voetbal geworden. Je net niet weten te kwalificeren. Keer op keer. Weet je nu waarom die Finnen altijd zo chagerijnig uit hun doppen gluren. Niet voor niets is Finland het meest depressieve landje ter wereld. Echt. Hmm. Duhuh. Terug naar het voetbal. Vanavond mag oranje het opnemen tegen die eilandbewoners. Die kunnen er gelukkig ook geen reet van. Echter ze hebben wel Rashford en Kane Vardy voorin lopen. Dat dan weer wel. Nou ja, op hoop van zegen dan maar. Laatste alinea maar doen? Om wat op te fleuren?

De laatste alinea alweer. Dus zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf paar memmen, vijf voorbipsen, tien guitige kuiltjes in de wangen, van alles schoon aan de haak. En zie warempel DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf heerlijke muziekdeuntjes om deze vrijdag met een lach door te komen. Wat had je anders verwacht bij een laatste alinea van zo'n overheerlijk toppert alertje op de voetbalhumor.com es hier. Pakken wij je nu met twee handen beet aan je wangetjes en geven wij je een verdomme een welgemeende pakkerd vol op de bakkes. Voor jou, van ons. Hashtag MeToo onze kloten. Mooi. Ook weer gebeurd. Wij gaan vanavond fjn foebele koekeloeren mensen. Mazzel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten