zondag 16 december 2018

Bellen met HansieHansie

En dan zitten de balpartijtjes er weer op. Hoogste tijd dus voor het Knulletje van de VoetbalHumor (KvdVH) om eens te gaan bellen met de analist der voetbalanalisten, onze eigen enige echte HansieHansie Kraayenstijn Junior (HHKJ).

Ik zit in een cafeetje want ik wil een beetje eenzaam zijn. Ik wil met niemand praten want ik heb nu echte liefdespijn. Gisteren beloofde jij me alles en nog veel meer. Ik verliet je toen, kuste jou nog een laatste keer. Het Knulletje van het fijne blogje, die heerlijk op zijn comfortabele driezitter lag uit te rusten, stond op. Verdorie, eerst met zijn linker-, daarna pas met zijn rechterbeen. Als dat maar goed kwam. Hij pakte zijn mobiele van tafel, begon te swipen, te schuiven, te drukken totdat...

HHKJ: Met HansieHansie uw allesweter betreffende het...
KvdVH: Mooiste spelletje hier op aard. Zucht. Altijd weer dat zelfde zinnetje.
HHKJ: Met het verkeerde been uit bed gestapt?
KvdVH: Hoe raad je het zo?
HHKJ: Dat zijn mijn Jomanda capaciteiten, pik.
KvdVH: Laten we snel van start gaan. De wedstrijden. Bam, bam, bam. Beetje tempo graag.
HHKJ: Daar kan ik kort over zijn. Het programma bood niet veel soeps. PSV gewonnen, Ajax gewonnen, Feyenoord genadeloos op zijn lazer gekregen.
KvdVH: Heracles verloren, De Graafschap verloren, Fortuna gewonnen. En heb alvast een vrolijke kerst. Hoe de rest van de balpartijtjes zijn gespeeld leest men maar op teletekstpagina's 818 en 819.
HHKJ: Goed verhaal, lekker kort.
KvdVH: Maandag zit je bij Veronica Inside?
HHKJ: Ja.
KvdVH: Goed verhaal, lekker kort.
HHKJ: Dat zei ik net.
KvdVH: En nu zei ik het. Spreek je volgende week weer Hansie. Wellicht dat er dan qua babbel wat meer uitkomt. Eens kijken. Ja. Wat te denken van dit muziekpareltje van de week?
HHKJ: Kan er mee door.
KvdVH: De groeten.
HHKJ: Met handen en voeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten