zondag 13 oktober 2019

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! EURO 2020 kwalificatie potje tussen Wit-Rusland en Nederland op het programma. Bende is te bekoekeloeren via voetbalzender NPO 1 vanaf 18:00 uur, voorbeschouwing begint een half uurtje eerder. Een korte vooruitblik onzerzijds.

"Die winnen niet met 8-0, wat is dat nou voor stomme vraag? 8-0? Nou, nee. Dat geloof ik echt niet." De famous words van oud bondscoach Dick Advocaat in oktober 2017 op een persconferentie voorafgaand aan het duel Wit-Rusland versus Nederland. Oranje won weliswaar met 1-3 in het koude troosteloze Borisov, Zweden haalde een paar uur eerder vernietigend hard uit tegen de Luxemburgers. Kwalificatie voor WK 2018 werd hierdoor misgelopen. Iedereen en zijn moeder compleet chagrijnig. Afijn, dit keer hebben we niets te vrezen van Zweden, niets te maken met Luxemburg, echter dient er vanavond wel even het altijd lastige Wit-Rusland op zij te worden gezet. Memphis ontbreekt wegens bovenbeenklachten, Malen is zijn logische vervanger. Wordt het Babel of toch de in vorm zijnde Promes op links, wordt het stofzuiger De Roon of creatieveling Van de Beek op het middenveld? Twee vragen waar bondscoach Ronald Koeman over een paar uur antwoord op zal geven. Wint Oranje is het zo goed als zeker van deelname aan EURO 2020. Onze voorspelling? Een saaie nuttige 0-2 overwinning voor Nederland.

Laatste alinea alweer dus jeweetzelf. Zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf lekkere dames om deze zondag toch nog wat kleur te brengen en zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf pareltjes van muziekstukkies om deze zondag zo vrolijk mogelijk door te komen. Hij kijkt voetbal, zij kijkt voetbal, gaan we allemaal fijn foebele koekeloeren doen. Have fun.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten