zondag 27 oktober 2019

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vette Super Sunday vandaag voor je ei. Om 14:30 uur PSV-AZ en om 16:45 uur Ajax-Feyenoord. Allemaal te zien op FOX Sports kanaaltje 1, te beluisteren via NPO radio 1 'Lang de Lijn', of oogjes en oren dicht vanaf 19:00 uur te bekijken in samenvattingsvorm via de vrienden van Studio Sport op NPO 1. Van tevoren overal voorbeschouwingen, nu eerst onze voorbeschouwing door je mik geprikt.

Deze zondag mag je niet missen als voetbalfan. Het kan niet anders dan dat 27 oktober rood omcirkeld in je agenda staat. Met dubbeldikke stift. Niet vaak zijn de zondagen zó mooi. Een terechte Super Sunday. Beginnen we om halfdrie met de topper PSV–AZ. Met Bergwijn, Malen, Gakpo en Ihattaren van PSV en Stengs, Boadu, Koopmeiners en Wijndal van AZ staan misschien wel de grootste talenten van Nederland tegenover elkaar. Noem het... het voorgerecht. Dit wordt smullen geblazen. Als absolute klap op de vuurpijl staat om kwart-voor-vijf het voor velen mooiste affiche van Nederland op het programma: de Klassieker Ajax–Feyenoord. De koploper van het rechterrijtje versus de koploper van het linkerrijtje. De aartsrivalen staan twaalf punten bij elkaar vandaan maar de 6-2 van vorig seizoen is het ultieme bewijs dat dat helemaal niets hoeft te zeggen in de Klassieker. Kom maar op met dat hoofdgerecht en laat het tintelen op het puntje van je tongetje. Onze voorspelling? PSV-AZ 2-1, Ajax-Feyenoord 3-1. Maar wie zijn wij?

Wij zijn voetbalhumor.com dus je weet dat er altijd een geinige laatste alinea zal verschijnenbij zo'n toppert alertje. Zo ook deze laatste alinea. Want zie HIERRR, HIERRR, HIERRR, HIERRR en HIERRR vijf prachtige dames zonder bierrr in hun mooie klauwtjes en zie DAARRR, DAARRR, DAARRR, DAARRR en DAARRR vijf fijn in het gehoor liggende muziekklanken die je niet wilt missen. Gaan wij nu pissen. En daarna met een lege blaas lekker languit op de bank de twee balpartijtjes koekeloeren. Kratje geel vocht erbij, wat kan het leven soms toch verdomde mooi zijn. Have fun!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten