woensdag 11 november 2020

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Oefenpotje tussen Nederland en Spanje om helemaal niets. Vanavond te zien op NPO 3. Vanaf 20:20 uur eerst een korte voorbeschouwing en vanaf 20:40 uur is het ballen geblazen in de Johan Cruijff Arena.

Zeggen we dahag Kevin Strootman. En tot nooit meer. Verwelkomen wij terug van weggeweest de in vorm zijnde Davy Klaassen. Heeft Frankie goed gezien. Mooi, hoogste tijd om die paellavretertjes eens een flink lesje te leren. Vriendschappelijk of niet. Moraal opkrikken. Spanje toch een van de favorieten voor het winnen van de EURO 2020 titel die in 2021 wordt gespeeld. Ah boe. Lekker belangrijk. Met je Morata, met je Ramos, met je Koke, met je Busquets, met je Fati. Remember 13 juni 2014. Vergeten we gemakshalve 11 juli 2010. Want poep. Kut teen. We kunnen er nog steeds misselijk van worden. Echter nu is nu. Vandaag de dag bevinden we ons in het coronatijdperk. Zitten we met zijn allen thuis voor de buis met een oranje mondkapje op onze kanis. Ja maar en het bier dan? Even dat kapje naar beneden mensen, slobbertje slobbertje doen, en kapje weer voor die giechel van je. Zo krijgen we verdomme dat reproductiegetal onder de 1. Doen we nu van je zingen doen: Ik wil je een weg wijzen in de zee. Een plek waar niemand heeft kunnen komen. Waar de wind vriend is, zucht de bries. Dat knuffelt je lichaam, kleintje, als je langskomt. Zie laatste DAARRR in de laatste alinea voor een nadere toelichting. Voorspellen wij van de voetbalhumor.com verder een leuke 2-2. Komt zaterdag die oude baardmans uit Spanje ook nog voor een paar weken aanmeren. Het is allemaal wat.

Laatste alinea maar doen? Gedaan met de gein. Of toch niet want zie HIERRR, HIERRR, HIERRR en DAARRR, DAARRR, DAARRR. Een koe met horens heet een stier en knippen doe je met een schaar. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten