woensdag 18 november 2020

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Allesbeslissende Nation League partij tussen Polen en Nederland op het programma vanavond. Allemaal te zien bij onze vrienden van de NOS. De voetbalzender is dit keer NPO 3. Vanaf 20:20 uur kan er worden ingeschakeld voor een korte voorbeschouwing, vanaf 20:45 uur is het gaan met die banaan.

Alleen als Italië verliest of gelijkspeelt in en tegen Bosnië maakt Oranje nog kans om groepswinnaar te worden. Moeten ze vanavond wel van die stukadoors weten te winnen anders zullen die Italianen of eventueel diezelfde stukadoors er met de groepszege vandoor gaan. Polen-uit. Altijd lastig. Polen-Nederland. Of te wel Lewandowski vs de hele fucking Oranje selectie. Zaak is dat Oranje niet zo naïef gaat ballen als ze zondag tegen die Bosniërs deden want dan is het gelopen zaak. Die Bosniërs kregen vijf opgelegde kansen, wisten er slechts één te verzilveren, mochten ze een torhunter als Lewandoski in de gelederen hadden gehad, had Frankie en zijn mannen geheid minstens gelijk gespeeld. Zoveel is zeker. Aanvallend ging het zondag lekker maar de gatenkaas in de defensie was veelzeggend. Die Bosniërs waren veel te gevaarlijk. Ze staken het middenveld over alsof het een zebrapad was waarvan het licht per ongeluk op groen stond. Onze voorspelling? Helaas pindakaas. Geen final final four voor Oranje ditmaal want Italië wint gewoon van Bosnië.

Ach joh, lekker belangrijk die Nation League. Laatste alinea van dit toppert alertje dat is pas belangrijk. Want zie HIERRR, HIERRR, HIERRR en DAARRR, DAARRR, DAARRR. Driedubbele schaar met of zonder scheendekkers om je poten. Wij gaan foebele koekeloeren mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten