woensdag 25 november 2020

Toppert alert!!!

Toppert alert! Toppert alert! Vette Champions League balpartij tussen Ajax en FC Midtjylland voor je kokosnoot tonight. Allemaal te zien op voetbalzender SBS6. Eerst vanaf 20:30 uur een half uurtje voorouwehoeren, vervolgens vanaf 21:00 trappen maar tegen dat leer.

Woensdag gehaktdag. Ajax vs Midtjylland. Dat zijn drie punten in de knip voor de Amsterdammers want die legopoppen kunnen er geen kut van. Doel voor vanavond is het veiligstellen van Europa League voetbal. Hopen is natuurlijk op meer. Daarom zeggen we ook hup Liverpool dat Atalanta ontvangt. Dat die Engelsen eerste in de groep gaan worden wisten we bij voorbaat. De strijd om plek twee gaat tussen de Italianen en Ajax. Echter eerst even die malle Deentjes op het hakblok leggen. Onze voorspelling? Een simpele 3-0 voor Ten Hag en zijn mannen.

Laatste alinea maar doen? Waarom meer neerkalken als we toch alleen geïnteresseerd zijn in die laatste alinea. Daarom zie HIERRR, HIERRR, HIERRR en DAARRR, DAARRR, DAARRR. 2020 wat een jaar. Wij gaan foebele koekeloeren mensen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten